lastenvaatteet
12.3.2017

KEVÄÄN IHANIN MOLO

KEVÄÄN IHANIN MOLO

Molon ulkovaatteet saatu Babyshop.fi*Vaikka vielä viikonloppuna on saatu nauttia aurinkoisesta pienestä pakkassäästä, niin ensi viikoksi on ilmeisesti jo luvattu kevättä. Se tarkoittaa myös sitä, että viimeistään tässä vaiheessa on herättävä lasten välikausikamojen kanssa, jos ne vielä odottavat netissä tilaajaansa tai kaupassa ostajaansa! Tätä on niin odotettu, enkä melkein malta odottaa sitä ekaa tarpeeksi lämmintä päivää, että lapset saa pukea ensi kertaa kevätvaatteisiin ja TENNAREIHIN ulos <3

Suhteellisen myöhään myös täällä alettiin miettiä kevättä pukeutumisessa, mutta onneksi jatkuvasti tupsahtelee ihania uutuuksia vähän jokaiselta lastenvaatemerkiltä. Jossain vaiheessa se herätys tapahtuu siis joka kevät – ennemmin tai myöhemmin. Ensimmäinen kevätihastukseni tapahtui yhdeltä istumalta kun sain valita Milalle muutaman jutun Babyshopilta Molon uutuuksista. Oikeasti katsokaa nyt tuota takin kuosia ja värejä!! Takki oli suorastaan rakkautta ensisilmäyksellä, jos niin voi jostain vaatteesta sanoa. Hillary Soft Shell takin kuosia löytyy Molon kevään uutuuksista muutenkin paljon, joten jos siellä koettiin myös ihastusta niin kannattaa käydä kurkkimassa koko mallisto! Räväkän softshellin kaveriksi valitsin kokonaisuuteen sopivat ja laadukkaat Haven Rain Pants -ulkohousut. Nyt neidin ulkovaatekaapissa on kevääksi valmiina erittäin hyvillä ominaisuuksilla varusteltu kokonaisuus. Aiemman kokemuksen perusteella tanskalaisen Molon ulkovaatteet ovat todella kulutusta kestäviä, joten luulempa että näillä pärjätään hyvin pitkälle myös päiväkotikäytössä. Ainut jännitys takin suhteen on se, että koko on mielestäni vähän naftia tai oikeastaan hieman lyhyttä. Mila on nyt about 105senttiä pitkä ja takin otin koossa 110 ja se on oikeastaan nyt juuri sopiva. Kasvuvaraa ei ole paljon, joten mun suositus on ottaa tästä kokoa isompi mitä normaalisti käyttää. Saa nähdä kuinka pitkään meillä ehditään mennä tällä koolla ennen kuin jää jo pieneksi?

Seuraavaksi olisikin aika suunnata katseet juurikin sinne tennariosastolle. Babyshopilta löytyy ihan lempparivalikoima senkin saralta. Tammialeissa tilasin Milalle jo todella päheät Niket, mutta parit popot täytyisi hommata vielä. Ainakin kenkäpari per lapsi. Meillä Noel on jo vähän aikaa kävellyt puita pitkin, joten niitä ensiaskelkenkiäkin pitää vissiin alkaa miettiä ihan tosissaan! Hurjaa – jäbä täytti nimittäin tänään jo, tai pikemminkin vasta 7kuukautta!

Viikonlopun aikana tehtiin pari hankintaa lisää lasten kevään ulkovaatteisiin, joten luulempa, että näitä lastenvaatepostauksia on tulossa lisää ihan pian. Huomenna kuitenkin luvassa pienen miehen kuukausikuulumiset, joten pysykää linjoilla!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Toi kuosi on kyllä tosi kaunis 💕

Essi

Se on ja noi värit on ihan täydelliset 😍

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *