ajatuksia
8.3.2017

HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ!

HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ!

Monelle päivä tarkoittaa kukkia ja suklaata tai muuta hemmottelua itseltä, ystävältä tai rakkaimmalta. Tulppaanikimppu kädessä se Nikokin palasi tänään töistä kotiin ja vitsit miten kiva olikin saada kukkia pitkästä aikaa. Niitä nimittäin meillä tulee oikeastaan ainoastaan niinä ”pakollisina” päivinä, synttärit, äitienpäivät ja juuri naistenpäivänä. Onhan se kolme kertaa vuoteen ihan hyvin, parempi kuin ei kertaakaan ja ne arjen pienet jututhan niitä tärkeimpiä on! Kukkien ja muiden ihanien juttujen alle usein kuitenkin se tärkein unohtuu. Tämä päivä kun on nimenomaan tarkoitettu juhlistamaan naisten oikeuksia ja saavutuksia. Toki perinteeseen kuuluu vahvasti nuo kukat ja pienet lahjat, mutta on hyvä myös välillä pysähtyä ajattelemaan tätä päivää vähän syvällisemmin. Naiseus on ihana asia, jota on todellakin syytä juhlia ja täällä Suomessa meillä on erityisen hyvä olla ja elää naisina. Tasa-arvoisessa maassa. Saamme rakastaa ketä haluamme, pukeutua kuten haluamme, meillä on äänioikeus ja lupa opiskella mitä haluamme sekä tehdä töitä ja luoda uraa. Tytöt saavat samat oikeudet syntyessään, kuin pojat – näin ei ikävä kyllä kaikkialla ole. Joten ollaan kiitollisia ja ylpeitä suomalaisia NAISIA! Meillä on monet asiat aika todella hienosti <3

Vielä kerran, hyvää NAISTENPÄIVÄÄ just sulle! <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *