PERHELIFESTYLE JA LAPSET
5.3.2017

KAHDET LASTENSYNTTÄRIT VIIKOSSA

KAHDET LASTENSYNTTÄRIT VIIKOSSA

…ja vieläpä saman katon alla!  Näissä merkeissä me ollaan viikon sisään kyläilty Melinan perheen upouudessa kodissa. Ensin viikko sitten lauantaina juhlittiin alta pois Minean 5-veet ja nyt perjantaina oli pienen Nooan 2-vuotiset. Miten voikaan olla, että tuokin söpöläinen on jo kaksi? Vastahan me vietettiin meillä Melinan babyshowereita ja niistä on muka jo pari vuotta aikaa… Kyllä tää ajan kuluminen vaan huimaa päätä! Täytyy muuten nostaa Mellulle hattua, varsinainen supernainen kun jaksaa järkätä lapsille viikon sisään useammat juhlat! Musta ei nimittäin (ainakaan just nyt) olisi moiseen, onneksi Milan ja Noelin synttäreiden väliin jäikin melkein puolitoista kuukautta aikaa eikä juhlia tarvitse järjestää ihan putkeen!

Tää viikonloppu kului kyllä myös yhdessä hujauksessa, vaikka ei sen suurempia edes puuhailtu. Kerrankin oikeasti sellainen ohjelmaton pari päiväinen takana ja vain rentoa oleilua perheen kesken. Oli meillä tosin perjantaista lauantaihin yksi karvainen yökylävieras, sillä mun ”entinen koira” ja nykyinen mummilakoira Deny oli meillä hoidossa. Mila niin nautti Denyn vierailusta ja tykkää kyllä noista karvakavereista tosi paljon. Harmi kun meille ei koiraa voida tuskin enää koskaan ottaa, sillä Nikon allergia vain tuntuu pahenevan vuosi vuodelta. No onneksi lähipiiristä noita karvakuonoja löytyy senkin edestä!

Ensi viikolla täällä blogissa päästään varmasti muuton jälkeen vihdoin kunnolla vauhtiin. Luvassa on hyödyllisistä vauvahankinnoista juttua, arvontaa, pari reseptiä ja vähän syvällisempääkin settiä. Pysykääpä siis kuulolla! Nyt öitä kaikille <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *