lifestyle
2.3.2017

Kuka täällä bloggaa?

Kuka täällä bloggaa?

Blogimuuton kunniaksi ajattelin nyt ihan heti alkuun kertoa itsestäni hieman, jotta uudet tyypit pääsee sutjakasti matkaan mukaan ja kertausta ehkä kaipaa jokunen vanhempikin lukija. Joten yritän tiivistää tähän postaukseen mahdollisimman hyvin: kuka mä olen – mitä mä teen – mitä asioita elämässä arvostan – ja ehkä jotain muitakin tosi tärkeitä speksejä.

Olen 26-vuotias kahden lapsen äiti ja yhden tyypin avovaimo. Tyttäremme Mila täyttää kesäkuussa (JO!!!) neljä ja Noel on pian 7kuinen pieni poikamme. Äitiyden myötä olen tietyllä tavalla löytänyt itseni ja kasvanut siksi ihmiseksi mikä olen nyt. Aika tuttu tunne varmasti monelle äidille, sillä kyllähän nuo lapset vain mullistaa elämän aika superihanalla tavalla. Se ehdoton rakkaus omaa lasta kohtaan ja se mitä saa takaisin, on vaan jotain niin <3 Tietysti lapset on pistäneet myös arvomaailmat, prioriteetit sun muut elämässä ihan uusiksi, ja kontrollifriikinkin on pakko opetella vähän löysäämään äidin saappaissa. Huomaamatta nuo pienet ihmiset sitten opettaakin sulle sen, millä loppupeleissä on elämässä eniten väliä!

Meidän ja mun arki pyörii pääasiassa kotona. Koti on meidän perheelle ihan äärettömän tärkeä ja rakas paikka. Tän katon alla jaetaan ilot ja surut ja eletään just nyt aika ihanan arkista ja tavallista lapsiperhe-elämää. Tottakai aamuisin äiti toivoisi pidempiä unia, mutta pienten herätyskellojen silmät ja äänihuulet aukeavat viimeistään siinä vaiheessa kun Niko – eli perheen isi painaa oven kiinni lähtiessään töihin, eli 6:30. Lasten kanssa päivät vietetään leikkien, askarrellen, ulkoillen, nukkuen, kyläillen, kaupungilla pyörien ja milloin mitenkin. Esikoinen käy pari päivää viikossa päiväkodissa leikkimässä ikäkamujen kanssa, ja niin päivinä mä teen blogitöitä aina kun pienempi nukkuu. Ollaan löydetty Noelin syntymän jälkeen nyt alkuvuodesta vihdoin sellainen toimiva rytmi ja balanssi tähän kaksi lapsisen perheen touhuun. Jonkin aikaa meni opetellessa, mutta nyt sitä ei oikein enää muistakaan millaista elämä oli vain yhden babyn kanssa.

Mulle elämässä tällä hetkellä tärkeintä on perhe, ystävät, hyvinvointi, onnellisuus ja luonnollisesti just nyt äitinä oleminen. Mä oon aika spontaani ihminen ja heittäytyäkin osaan. Kunnianhimoa ja kilpailuviettiä löytyy myös välillä turhankin paljon. Luovuus näkyy mussa hyvin pitkälti juuri blogin kautta ja valokuvaus on sellainen juttu jossa haluaisin niin paljon kehittyä. Aikaa on vaan harmittavan vähän tässä elämäntilanteessa, että voisin kuvaamiseen panostaa vielä enempää. Tän hetken haave on, että voisin hoitaa lapsia kotona ainakin siihen saakka, kun Noel täyttää 2-vuotta. Kotiäitiyden jälkeen tavoite on löytää se oma unelmaduuni tai vaihtoehtoisesti vielä opiskella lisää – toki noi opinnot voisi aloitella jo kotonakin ainakin jossain määrin. Katsotaan mitä tuleva tuo!

Rakastan mun miestä ja lapsia tietenkin koko sydämestäni ja ylikin. Rakastan myös monia asioita, kuten urheilua, tai oikeastaan mulla on sitä kohtaan syvä rakkausviha-suhde. Hyvä ruoka ja viini on mun juttuja myös, samoin musiikki, elokuvat, lastenvaatteet ja muoti yleensäkin, vaikka tämän hetkisen pukeutumiseni perusteella ei ehkä uskoisi. Lisäksi kodin sisustaminen on yksi lempiharrastuksistani. Haaveilen parasta aikaa kovaa ja hyvin avoimesti timanttisormuksesta, häistä ja joskus vielä kolmannesta lapsesta. Melko tyypillisiä nuoren naisen haaveita luulisin? Paitsi jos rehellisiä ollaan niin tän hetken suurin haave on kyllä ylivoimaisesti päästä YKSIN yhdeksi yöksi hotelliin ja nukkua KOKO yö putkeen ekaa kertaa varmaan vuoteen ja nauttia myös yksi ateria kaikessa rauhassa ilman keskeytyksiä…

Okei, postaus ei nyt ehkä ollut niin kokonaisvaltainen mitä aluksi suunnittelin, mutta alku se on tämäkin. Pysykää mukana niin tutustutaan varmasti lisää ja vanhoja postauksia silmäilemällä pääsee meidän menoon varmasti myös mukaan ihan hyvin. Ja jos herää kysymyksiä niin antaa tulla vaan! Nyt täytyy nimittäin rientää, sillä makkarista kuuluu perinteinen puolenyön kutsuhuuto…

Hyvää yötä <3

Avainsanat

Kommentit

Mä olen lukenut blogias monta vuotta. Sulla on paljon ihania ja inspiroivia juttuja sun elämässä❤️JS aivan äärettömän kaunis koti 😊Melkein kateeksi käy. Tervetuloa kaksplussalle ! Olet päässyt oikeaan paikkaan !!!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *