Yleinen
1.3.2017

Tervetuloa blogiini Kaksplussalle!

Tervetuloa blogiini Kaksplussalle!

Virtuaaliset matkalaukut pakattiin ja rakas blogi valmisteltiin muuttovalmiiksi. Muuttovalmiiksi Idealistalta osaksi Kaksplussan portaaliblogeja!

Ja täällä sitä nyt ollaan – T E R V E T U L O A lämpimästi kaikille, toivottavasti tulette viihtymään täällä! <3

Blogi on ollut mukana meidän elämässä jo reilut neljä vuotta. Ihan uskomatonta, että näin pitkä matka on tultu siitä päivästä kun ensimmäisen postauksen kirjoitin bloggerin puolella. Blogi on ollut mukana monessa ja mahdollistanut niin paljon upeita juttuja, että vetää melkein sanattomaksi. Se on tuonut elämään uusia ystäviä ja opettanut myös niin paljon. Alkuun harjoittelin blogijuttuja ihan itsekseni vuoden verran, sitten toisen vuoden sain olla osa Blogirinkiä, jonka jälkeen tie vei Mamalife-sivustolle. 2016 Mamalifen blogit siirtyivät osaksi isompaa Allerin tuottamaa lifestylekokonaisuutta ja sain olla osa upeaa Idealistaa, mutta nyt on tullut taas aika antaa mahdollisuus uusille tuulille!

Aika Idealistalla on ollut antoisa ja kanssa bloggaajat niin huikeita tekijöitä, että välillä on ihan pitänyt miettiä, että missä seurassa tätä hommaa saa tehdäkään. Kuitenkin olen jo jonkin aikaa miettinyt, että blogini ei ehkä tavoita parhaimmalla tavalla juuri nyt mun ominta kohderyhmää. Sitä porukkaa joille nää mun perhelifestyle-höpötykset uppoaa parhaiten! Siispä mulla onkin ihan mahtava fiilis siitä, että mun blogi löytyy heti huomisaamusta lähtien…

KAKSPLUSSALTA!

Siinä vielä otetta eilisestä postauksesta joka ei blogisiirrossa ehtinyt tänne mukaan. Aika huikeaa olla täällä ja kirjoittaa ekaa postausta. On niin tuore fiilis ja jotenkin kevyt olo, niin kuin noin yleensäkin asiassa kuin asiassa, jos saa tälläisen mahtavan mahdollisuuden ja uuden alun boostaamaan omaa tekemistä! Into bloggaamista kohtaan ei ole ollut näin korkealla varmaan vuoteen, ja luulempa että tulette kyllä huomaamaan tämän myös tulevina viikkoina. Jemmassa on nippu kivoja postauksia ja ideoita pääkopassa mitä toteuttaa kunhan vain saa aikaa revittyä vielä vähän lisää tälle hommalle. Tästä keväästä tulee niin hyvä ja tää tunne kantaa varmasti pitkälle!Huomisessa postauksessa tuun kertomaan hieman enemmän siitä kuka täällä näppäimistön takana blogia kirjoittelee ja mitkä asiat ovat minulle elämässä tärkeitä – uudet lukijatkin pääsee ehkä sitten vähän paremmin messiin! Ja hei heittäkää postaustoiveita kommenttiboxiin N-Y-T, toteuttaisin niitä oikein mielelläni!

Vielä kerran tervetuloa ja kiitos kaikille, jotka lähtivät seuraamaan blogiani myös tänne Kaksplussan puolelle! <3

Kuva: Helia Photography

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Täällä ollaan mukana <3 harmittavan vähän ehtii nykyään lukea ja varsinkin kommentoida, mutta mukana kuitenkin edelleen!

Mä toivoisin postauksia sun tulevaisuuden suunnitelmista ja haaveista, juttuja vaatteista, myöskin sun omasta pukeutumisesta. Ja vaikka jotain videopostausta.

Tiia

Onnea blogimuutosta! Oon seurannut alusta asti ja edelleen vaan. Minua kiinnostaa eniten sisustuspostaukset sekä ihan tavalliset kuvaukset lapsiperhe-elämästä ja parisuhdeasioista. Miten käytännössä järjestätte, että kummatkin saavat aikaan omille jutuille? Tuleeko siitä koskaan vääntöä? Ja loppuun tärkeä kysymys, johon toivoisin pikaista vastausta. Mistä Milan sängyn verhokatos on hankittu? 😊

Essi

Kiitos <3 ja pahoittelut että saat vastauksen vasta nyt. Verhotkatos on Jollyroomilta Alice & Foxin mallistosta 🙂 ja kivoja ideoita postauksiin, voisinkin ottaa asiakseni kirjoittaa pitkästä aikaa parisuhdejuttuja ihan lähipäivinä! Ihanaa kevättä sinne <3

Hei! Minua kiinnostaisi kuulla vauvan tarvikkeista ja vaatteista. Mitkä hankinnat on mielestäsi ollut aivan must hankintoja ja mitkä jäivät kokonaan käyttämättä? Itse odottelen parhaillaan esikoista ja tuntuu, että tarjolla on jos jonkin näköistä tarviketta ja vaatetta yms, joten mielellään kuulisin teidän mielipiteen asiasta 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *