PERHELIFESTYLE JA LAPSET
22.2.2017

Uusi lasten lemppari ruokapöytään

Uusi lasten lemppari ruokapöytään

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ K-RUOAN KANSSA

Tammikuussa meidän perhe otti haasteen vastaan, kasviskeskiviikko-haasteen nimittäin. No mites meidän kasvisruokailut ovat sujuneet ja onko niitä saatu lisättyä arkisafkoihin? Rehellisesti sanottuna haaste olisi voinut startata paremminkin, sillä ihan kerran viikossa meininkiin ei olla vielä päästy. Asian kanssa ei olla kuitenkaan luovutettu, vaikka perheen iskää onkin aika vaikea taivutella syömään kasvisaterioita. Täytyy siis jatkaa sinnikkäästi näitä maisteluita ja jatkaa koko perheelle maistuvien reseptien metsästystä!

Vähän eri meininki on sitten arkilounailla, kun ruokailijat koostuu musta ja Milasta. Oma lounas kun on usein salaatti ja päänvaivaa aiheuttaakin sitten se, että mitä helppoa ja maistuvaa Milalle keksii. Monesti tarjolla on edellisen päivän iltaruoan jämät, mutta kyllä meillä myös lounaita paljon kokataan varta vasten lapsille maistuviksi tuoreeltaan. Kasvisruoista Mila pitääkin paljon ja pinaattiletut on neidin ehdoton kestosuosikki. Kasvissose- ja pinaattikeitto uppoavat myös aina santsikierroksen kera. Nyt kuitenkin näiden lemppareiden rinnalle on noussut uusi kilpailija, juuresranskalaiset!

 ”Nää on niin herkullisia ja ihanan värisiä, että voisin syödä kaikki!” – jep jep, tää pikkutyyppi vetäisi puoli peltiä helposti itsekseen. Pirkan juuresranskalaiset nimittäin maistuvat ainakin meidän lapselle ihan sellaisenaan, mutta parhaita ne on kuulema kuitenkin ketsuppiin dipattuna. Ihan kuin perusranskikset, mutta parempia Milan mielestä! Eikä muuten ole yhtään hassumpi vaihtoehto lisäkkeeksi aikuistenkaan lautasille. Porkkanasta ja palsternakasta valmistetut ranskalaiset uppoavat varmasti myös vanhemmille!

Kuinkas moni blongasi muuten jo uutisen uudesta takuuhitistä, joka saapuu kuun lopulla K-kauppojen pakastealtaisiin? Tästä uutuudesta kun itse kuulin, niin melkein hypin riemusta. Nimittäin pian bataattiranskalaisia saa valmiina puolen kilon pusseissa! Mielenkiinnolla odotan että pääsee testaamaan Pirkan versioita. Saa nähdä miten pärjää pakasteet itsetehdyille herkuille?

Millaisia helppoja arkilounaita teidän kotona väsätään lasten lautasille? Etenkin just ne kasvisruokavinkit kiinnostaa edelleenkin.

Kivaa keskiviikkoa just sulle <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *