KOTI & SISUSTUS
15.2.2017

Ajatuksia lelujen säilytyksestä ja uutta tytön huoneessa

Ajatuksia lelujen säilytyksestä ja uutta tytön huoneessa

Tiedättekö, viimeisimmän joulun jälkeen se iski vasten kasvoja. Nimittäin enää ei meidänkään kotona ole niin ihanan krääsätöntä, mitä olen yrittänyt mahdollisimman pitkään vaalia. Ainakaan Milan huoneessa, sillä tytön huone on alkanut salakavalasti muistuttamaan sitä välttelemääni lelukaaosta. Lastenhuoneet meillä on aika pieniä, joten kovin suuria säilytyselementtejä niihin ei mahdu. Tässä ollaankin vedetty mietintämyssyt päähän ja alettu pohtia millaisia ratkaisuja keksisi jo näiden olemassa olevien lisäksi? Sekä Milan että Noelin huoneesta löytyy lelulaatikkoina Ikean superkätevät ja kivan näköiset Stuvat, mutta loppupeleissä ei niihin saa piilotettua fiksusti kirjoja, leluja, legoja jne. Joten muitakin säilytysjuttuja pitää huoneissa ehdottomasti olla osana sisustusta.

Onneksi nykyään lastenhuoneisiin on tarjolla mitä kekseliäimpiä ja suloisimpiakin säilytysjuttuja. Leluja varten löytyy mm. söpöjä pussukoita, niin paperisia kuin kankaisia versioita, erilaisia laatikoita ja yksi oma lemppari on ehdottomasti nuo Legon säilytyspalikat – niin kekseliäitä. Meillä niissä majailee legojen lisäksi kaikki Milan Barbiet, pari pitäisikin vielä hankkia poneille ja Noelin leluille. Missä teillä muuten säilötään kaikki ihan pikku sälä, kuten kaikki barbien ja ponien oheisjutut – kengät, laukut, vaatteet jne? Meillä ne ei nimittäin tahdo säilyä tallessa, kun niille ei ole mitään fiksua paikkaa. Niitä lähestyviä Lego Friends aikoja en kovin innolla odota… Niillekin paloille olisi hyvä keksiä sitten joku kätevä tapa pitää ne tallessa ja järjestyksessä.

 Sisustusinto on muuten jännä juttu. Mulla se ainakin menee ihan aaltoillen, ei enää edes vuodenajoittain, vaan vaihtelevuus voi olla ihan viikottaistakin. Toisena viikkona oon tosi tehokas ja pistän olkkarin verhot vihdoin tilaukseen ja suunnitellen taulukollaasia tyhjillään ammottaville isoille seinille. Toisella viikolla saatankin sitten olla jo ihan ulkona sisustusmoodista ja ne tilatut verhot odottaa edelleenkin postissa noutajaansa ja Desenion ostoskorissa lojuu viime viikon posterit edelleen tilaamatta. Kunnon tuuliviiri ja jahkailija taidan kyllä olla monissa ihan pikkujutuissakin mitä tulee sisustukseen. Kuulostaako tutulta – löytyykö sieltä samanlaisia sisustajia?

Työhuoneen muututtua Noelin huoneeksi, tämä mustavalkoraidallinen matto jäi vähän niin kuin ylimääräiseksi ja testasin sitä Milan pastelliparatiisin tuomaan kontrastia. Mitä ootte mieltä? Siihen se on nyt toistaiseksi jäänyt, mutta edelleenkään en oo varma sopiiko se huoneeseen vai ei. Ehkä nyt hintsusti paremmin kun mustavalkoisia juttuja on tupsahdellut sen kaveriksi lisää, mm. tuo aivan superihana Oot niin ihana-posteri*. Kuten varmaan huomasitte niin verhotkin on saatu vihdoin paikalleen molempiin lastenhuoneisiin ja se on edistystä se!

On muuten ihan viimesen päälle sisustuskuvia taas nää… Pikkuassari siellä vilahtelee useammassakin kuvassa järkkäilemässä isosiskon huonetta uuteen uskoon 😀

Ja hei parempi myöhään kuin ei milloinkaan, hyvää eilistä ystävänpäivää vielä kaikille <3 Toivottavasti teillä oli kiva päivä! Meillä kävi illalla ystäviä kahvilla, mutta muuten päivä meni kyllä ihan arkisissa menoissa. Paitsi piti mun noille omille muruille pienet ystävänpäiväyllärit järkätä – koska onhan se aina vaan kiva yllättää arjen keskellä omat rakkaat ja nähdä extraleveitä hymyjä!

Oot niin ihana-posteri saatu*

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Hei. Onko osa seinistä valkoisia ja osa vaaleanpunaisia? Mitkä seinät mitäkin? Entä mikä vaalpun sävy?

Essi

Moikka! Joo Milan huoneessa ikkunaseinät on vaaleanpunaisia ja kaksi seinää sitten valkoisia. Maalin sävy on Tikkurilan Bebe. Se on luonnossa vielä ihanampi <3

Kiva huone, tuo matto kyllä tasapainottaa tilaa! Minuakin olisi kiinnostanut mistä tuo nukkekoti on mahtanut löytyä…

Mun mielestä toi matto on just hyvä, vallankin kun on toi lelukori ja juliste jatkumona mustalle. Suloinen huone! 🙂 Meillä tytön
Hape -merkkisen lastenpöydän tuolin sisään mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Sais olla enemmänkin samanlaisia piilosäilytystiloja, niin vois pitää lelumäärääkin isompana. Nyt pistetään Hope ry:lle vanhoja aina, kun saadaan uusia leluja (vaikka ollaan sukulaisilta aina kiellettykin lelujen osto, mutta…), hyvä juttu sekin tietty. 🙂

http://viivyvierellain.blogspot.fi

Oisin kysyny et mistä tuo pöytä ja pöydän vieressä oleva naulakko on? 🙂 hyvin saman tyylinen kun oman tytön huone josta uupuu pöytä ja naulakko.kivalta näyttää!

Ihana huone 🙂 Mistä tuo pöytä on jonka alla pari tuolia?

Meillä pikkusälä piiloutuu valkoisiin ikean kannellisiin ja pinottaviin laatikoihin, niitä voi sit asetella avohyllyille. Ja legojen säilytykseen meillä on iso avohylly, oisko 3-4 pitkää hyllyä jonne mahtuu sekä tytön friendsit että pojan nexo knightsit ja star warsin sulassa sovussa 😀 (Loput on sit lattialla levällään)

Mitenkään liittymättä sisustusratkaisuihin niin mistä toi ihana talo on missä on noi ponit? Mä oon niin haaveillu et saisin sellasen talon tytöille missä vois leikkiä barbeilla, poneilla, Lego friendseillä (joo ne asuu milloin missäkin talossa mut ei Lego taloissa😃) palace petseillä yms. Toi näyttäs sopivan kaikkeen! Ja viel tohon kaaokseen liittyen, oli se säilytysratkaisu mikä tahansa niin kyllä noi pienemmät tehokkaasti levittää kaikki tavarat aina ihan levälleen ku silmä välttää😉

Aivan ihana huone😍 ja matto luo hyvää kontrastia. Itsekin tykkään lisätä tytön vaaleanpunaiseen huoneeseen ripauksen mustaa väriä. Mistä muuten tuo kaunis nukkekoti on?

Lastenhuoneen järjestys on aina haaste. Meilläkin on niin eri-ikäisiä lapsia, että on mini-ihmisten (isoja ja tilaa vieviä) tavaroita sekä sitten niitä pikkuisia legoja jne.
http://westendmum.fi

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *