kauneus
9.2.2017

Freesimpi hiuslook

Freesimpi hiuslook

Viikko sitten tähän aikaan myhäilin tyytyväisenä ja haroin vasta laitettuja hiuksiani. Ne olivat ja ovat edelleen ihan superpehmeät ja oikeasti hyvinvoivat. Mietin vain, miksi ikinä päästinkään hiuspehkon kasvamaan siihen kuntoon? Siis ihan oikeasti tuntuu kuin hiukset olisi saaneet uuden elämän jo pelkästään sillä että pituudesta napsaistiin reilusti yli kymmenen senttiä kuivaa latvaa pois. Väriäkin freesattiin ja lopputuloksesta tuli Hennan käsittelyssä just eikä melkein mun mieleen! Katsokaapa – aika huikea muutos vai mitä?

Pituudesta lähti reilummin mitä kuvista näyttäisi. Ennen freesausta pituutta oli melkein napaan asti ja nyt hiukset jää vähän rinnan päälle. En voi edes oikein sanoin kuvailla, miten ihanaa oli päästä tuosta pitkästä ja kuivasta tukasta eroon. Se ainainen tappelu helposti takkuuntuvan hiuksen kanssa on nyt helpottanut todella paljon! Ja onhan se lookki muutenkin paljon skarpimpi siististi malliin leikatulla kuontalolla. Nyt vaan täytyy ottaa tavoitteeksi ylläpitää myös tätä hiusten hyvinvointia ja että kampaamokäyntien väli ei pääse venymään muutamaa kuukautta pidemmäksi.

Kuinka usein te käytte kampaajalla? Kuuluuko käyntiin mitä kaikkea – leikkaus, raitoja, tyvi, moniväri, erilaisia hoitoja? Ja hei muuten mitä te käytätte kuivaan ja hilseilevään päänahkaan? Nyt kaikki vinkkivitoset kotona tehtäviin hoitoihin kommenttiboxiin kiitos! Täällä nimittäin nää pakkaset vaan pahentaa tuota päänahan kuivumista…

Jos jollain siellä on hakusessa luottokampaaja Jyväskylän alueelta, niin voin suurella sydämmellä suositella ystäväni Hennan ja UNIK Hairdressingin palveluita! Ja kuvathan puhuu jo puolestaan, tää tukka on niin <3 Kiitos vielä H!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Goldwellilla on Scalp specialist-sarjassa hiuspohjaan jätettävä hoitoneste, joka kosteuttaa ja lievittää kutinaa. Eikä se näy hiuksissa rasvaisena tai oikeastaan mitenkään. Se on myös aika helppo levittää, kun siinä on sellanen kapea nokka.
Uusi tukka kyllä piristää aina! Mä oon vaannniin laiska, että värin pitää olla sellanen, jolla pärjää värjäämättä vaikka puoli vuotta, koska en jaksa värjätä/värjäyttää joka tai edes jokatoinen kuukausi. 😛

Mulla on ollut käytössä Paul Mitchellin Green Tea tree shampoo ja hoitis ihan pahimpana kutina-aikana, viilentää ja virkistää päänahkaa ihanasti. 🙂 Sitten olen välillä laittanut milloin minkä merkkistä päänahan hoitonestettä, ihan kampaamotuote tämäkin. Apteekeissakin taitaa olla jotain hoitotuotteita.

Ps. Ihanat uudet hiukset 🙂

Mun oma kuivan päänahan ongelma katosi kun aloin pesemään hiuksia 1-2 krt viikossa, aikaisemmin pesin jokapäivä. Kerran viikossa käytän hieman kalliimpaa kunnon syväpuhdistavaa shampoota mikä hoitaa päänahkaa myös. Muutoin shampoo ja hoitoaine on todella hellävaraisia ja aika öljyisiä, perus marketti kaupasta ostettuja. Aluksi hirvitti ajatus niin vähäisistä shampoo pesukerroista koska treenaan jokapäivä salilla hiki treenit, mutta kyllä siihen hiukset ja päänahka tottui nopeasti. Hiukset voivat niin hyvin nyt, päänahasta puhumattakaan! 🙂

Postauksesi toimi hyvänä vauhdittajana – jokohan sitä itsekin saisi aikaiseksi varata ajan kampaajalle. Keväthiukset! 🙂
http://westendmum.fi

Mulla on myös kuiva hiuspohja ja tavalliset hilseshampoot eivät tosiaan auta, mutta Head&Shouldersilla on sellainen kuivalle päänahalle tarkoitettu shampoo ja se on toiminut mulla tosi hyvin. Oon sitä nyt muutaman vuoden käyttänyt eikä ole hilseillyt enää.

Hei Essi,

Mulla on ollut kans samainen ongelma hilseilevan hiuspohjan kanssa. Aikaa sitten siihen auttoi kuurittaiset Head& Shoulder pesut, jonka jalkeen hilseily katosi hetkeksi, kuitenkin aina palaten takaisin (kuukausittainen ongelma…)

Viime syyskuussa luin luontaisesta tavasta pesta hiuksia ja paasta hilseesta eroon: omenaviinietikka-liuos:

1 rkl omenaviinietikkaa
3 rkl vetta
(suurpiirteinen ohje)

Tein liuoksen purkkiin valmiiksi niin ei tarvinnut joka kerta juosta jaakaapille hakemaan etikkaa… Levita liuosta hiuksiin ja paanahkaan ja anna vaikuttaa hetken aikaan (muutama minuutti). Tuoksu ei todellakaan ole mitenkaan mairitteleva ja pesin hiukset normalilla shampoolla jalkikateen. Pesin hiuksia muutaman viikon talla liuoksella, ja hilse on ollut tipo tiessaan viimeiset 5 kuukautta (!!) Nyt voisi olla aika taas uudelle kuurille!

Ei kai kuivaaan hiuspohjaan kannata laittaa head&shouldersia, joka on tarkoitettu lähinnä rasvaiselle hilseilevälle hiuspohjalle ja kuivattaa siten vain lisää. Jotain hellävaraista shampoota suosittelisin kyllä ennemmin. Mie käytän Sebamed Everyday Shampoota ja sillä selviän tästä talvestakin. 😀 Viime talvena meni koko talvi taistellessa kutisevan hiuspohjan kanssa (kokeilin öljyä, kosteuttavia geelejä, perusrasvalla pesua jne), mutta nyt ei ole tarvinnu, kun tuon shampoon löysin. Hoitoaineena on sitten Sunsilk, mutta sitä ei päänahkaan levitetäkään.

Ihanan paksunnäköiset hiukset sulla! Ite käyn kampaajalla kerran-pari vuodessa, hiuksia en ole värjännyt moneen vuoteen. Nyt tekisi mieli, mutta taidan odotella siihen, että meidän pikkuinen syntyy. 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *