kauneudenhoito
30.1.2017

Uudet hiukset kiitos!

Uudet hiukset kiitos!

Mun päässä rehottaa tällä hetkellä hyvin epämääräinen kotiäidin hiuskuontalo. Sitä on yritetty hoitaa kotikonstein, värjättykin pari kertaa, mutta saksia se on nähnyt melkein vuosi sitten. Viime pääsiäisenä jos tarkkoja ollaan. Pituutta alkaa olla soristettuna melkein vyötärölle asti, mutta voitte kuvitella missä kunnossa latvat on… Tyvikasvusta en viitsi edes sanoa mitään. Onneksi on talvi ja pipot – niin ja kaikkien kiireisten ja/tai väsyneiden äitien suosima hätänuttura! Myös imetyksen ja kaikkien ihanien hormonien johdosta nyt ollaan siinä pisteessä, että tukkaa on alkanut taas lähteäkin suorastaan pelottavalla tavalla. Se jos joku nostattaa itsetuntoa, kun raskauden vahvistama ja hyvinvoiva kuontalo alkaa kuivua ja lähes tippua tuppoina alas.

Photos via Pinterest

Kuten moni teistäkin tietää, niin se kampaajalle pääseminen ei pienten lasten äideillä aina ole ihan se yksinkertaisin juttu. Pari viikkoa sitten päätin kuitenkin, että hiuksille on saatava pian uutta elinvoimaa. Hyvällä tuurilla sain myös sovittua lapset hoitoon ja löysin vielä sopivan ajan juuri äitiyslomalta töihin palanneelle ystäväkampaajalleni Hennalle. Nyt keskiviikko alkaa olla jo lähellä ja en oikeasti malta odottaa että saan lyhyemmät, freesimmät ja ennen kaikkea hyvinvoivat hiukset pitkästä pitkästä aikaa! Ai vitsit! Nyt täytyy vielä pitää peukkuja pystyssä, että lapset pysyy terveenä, eikä satu mitään äksidenttejäkään että pääsen nauttimaan pienestä omasta ajasta pitkästä aikaa!

Aluksi ajattelin, että nyt ei lähdetä mitään raitahommia tähän tukkaan iskemään… mutta kun PINTEREST! Siispä tyviväri vaihtuikin monivärjäykseen. Pituutta hiuksista lähtee reippaasti, mutta en tiedä vielä kuinka uskallan repäistä. Long bob melkein houkuttelisi, mutta voin jo sanoa, että oon turhan pelkuri niin isoon muutokseen kerralla. Jännä nähdä mitä Hennan kanssa keksitään!

Millaisia hiushaaveita teillä on JUST NYT?

Avainsanat

Kommentit

Kollaasi näyttää hyvältä! Kivoja suunnitelmia!

Mulla on kans kampaaja varattuna muutaman viikon päähän, ja nyt pitäis keksiä, mitä näille ylipitkille ja haalistuneille hiuksille tekisi..
Haaveissa olisi ruusukultainen longbob <3

Mukavaa ja rentouttavaa kampaajakäyntiä!

Sama asia ajankohtainen myös täällä, eli uusi kampaus..! Itsekin mietin leikkauttamista ja monisävyvärjäystä. Mallin täytyy olla helppohoitoinen, mutta näyttävä. Helppoa, eikö 😉
http://westendmum.fi

Sulle sopii just tollaiset hiukset mitä oot kollaasiin kerännyt! Tai mä voisin ainakin kuvitella että ne passaa sulle hyvin 🙂 pitäis itsekin mennä kampaajalle kun tylsistyttää ettei näitä hiuksia saa muuten kuin just sille hätänutturalle 😀 yhtenä iltana jo itse vähän napsin mut kyllä nää silti kaipaa ihan ammattilaisen käsittelyä!

Itselläni on ollut aina pitkät hiukset (samanlaiset kuin sinulla). Kahden lapsen (siitä seuranneet kaljuuntumiset 😬), pitkien imetysten ja vaalennuksen jälkeen kuitenkin uskaltauduin leikkaamaan vähän yli olkapäille ja ihme kyllä ei tullut edes hiuskriisiä, vaan huomattavasti freesimpi olo 😊 Suosittelen. Kasvaahan ne takaisin!

Sitten jos saa toivoa postauksia, niin olisi kiva lukea enemmän ihan arkisia postauksia 😊 Mitä teette päivän aikana, kuvia tavallisesta arjesta, päivä kanssamme -postauksia, mitä teette ulkona, jne 😊 Sisustuskuviakin olisi kiva nähdä koko asunnosta!
Ihan tavallista, arkista elämää oli blogeissa (sinunkin) ennen enemmän, kaipaan sitä.

Long bob 👍🏻
Mä leikkasin viimekesänä, siihen asti oli aina pitkä ja muhkea tukka. Mutta siis polkka on niiiin kätevä ja hyvännäköinen pelkällä pesulla ja harjauksella. Oikee kotiäidin pelastus 😘
Ja siihenkin saa kotiäitinutturan, tosin vähä pienempänä pikkumyynutturana niinkuin meillä neiti 5v kutsuu

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *