KOTI & SISUSTUS
29.1.2017

Vuoriseinä lastenhuoneeseen

Vuoriseinä lastenhuoneeseen

Katsokaapas minkälaisissa hommissa meillä on osa viikonloppua mennyt! Vihdoin ja viimein saatiin aikaiseksi hakea maalit ja tehdä tuo pieni maalausprojekti Noelin huoneessa valmiiksi. Helppo ja nopea juttu, mutta silti jäänyt roikkumaan. Nyt meidän pienen pojan huoneessa on kuitenkin juuri sellainen vuoriseinä mitä sinne visioin – ja se on aika täydellinen, katsokaa vaikka itse!

Purkki maalia, pari telaa kaukaloineen, maalarinteippiä ja pensseli vaadittiin tähän pikku projektiin. Sävyn valitseminen oli taas se vaikein juttu, ja monen vaihtoehdon joukosta valittiin Tikkurilan harso. Juuri sellainen kevyt ja kylmä harmaa, ehkä jopa aavistuksen sinertävä mitä huoneen fiilikseen nähtiin sopivaksi. Lopputulos on jopa parempi mitä odotin. Huoneesta on tulossa aika kiva leikkipesä. Seuraavaksi Niko nikkaroi ehtiessään toiselle seinustalle söpön talosängyn. Vaikka huoneen pieni asukas ei siellä vielä nukukaan pitkään aikaan, niin voidaan lasten kanssa vaikka lukea siellä satuja ja pienet voivat käyttää sitä päiväunipaikkana niin kauan kun Noel nukkuu yönsä meidän huoneessa.

Hassua, miten tää koti alkaa tuntua vaan enemmän ja enemmän vielä kodilta, kun saa näitä pieniä juttuja valmiiksi ja etenkin tuon ”työhuoneen” ihan oikeaan käyttöön. Täällä lähenevä kevät muutenkin taas nostattaa selkeästi sisustusintoa. Luulen että Niko pian kieltää multa Pinterestissä pyörimisen kokonaan, sillä näitä ”pikkuprojektejä” löytyisi toteutettavaksi taas aika monta…

Mutta mitäs pidätte Noelin vuoriseinästä?

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Upea idea!!:)

Essi

Pinterestistä näitä ideoita on helppo löytää ja jalostaa siitä omanlainen 🙂

Mistä tuo seinähylly on ostettu? 🙂

Essi

Hyllykkö on Tuutilulla.fi verkkokaupan valikoimasta 🙂

Ihanan näköistä! Mistä noi hyllyt on? Oon ettiny meille samanlaisia.

Essi

Tuutilulla.fi verkkokaupasta on hyllykkö peräisin 🙂

Tosi kivan näköinen! Jotain tälläistä tai ”pilvireunaista” oon itsekin haikaillut, mutta mies ei oikein innostu uudesta maalausprojektista ja hän olisi meistä siinä ehdottomasti tarkempi. Teillä on tullut kyllä tosi siistiä jälkeä! 🙂

http://viivyvierellain.blogspot.fi/

Essi

Joo sellaista pilviyksityiskohtaa mekin mietittiin tän lisäksi, mutta vuoret vei voiton 🙂 Ei muuta kun maalaushommiin, tää oli helppo toteuttaa! suosittelen!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *