PERHELIFESTYLE JA LAPSET
21.1.2017

Mini´s closet / Lindexin söpöt pilvet

Mini´s closet / Lindexin söpöt pilvet

Joulupukki toi lapsille kiitettävästi täytettä vaatekaappeihin. Meidän omat lahjat koostui aika pitkälti juurikin pehmoisista paketeista muutaman lelun ja Stigan lisäksi. Niin ja sai Mila ihan oman matkalaukkunsakin pukilta tulevia reissuja varten. Tosi fiksuja ja käytännöllisiä lahjoja osasi kyllä pukki tuoda. Suuri osa leluista ei ollut mitään hetken hittejä, vaan ne jaksaa kiinnostaa edelleenkin päivittäisissä leikeissä.

Noel sai niin söpöjä asukokonaisuuksia, että melkein tekisi mieli esitellä teille ne kaikki, mutta tää Lindexin pilvisetti on ihan ehdoton! Milalle ostettiin melkein samistelusetti pikkutyttöjen puolelta, mutta siitä ei nyt satu olemaan kuvaa, kun Noelista nappailin ihan sattumalta muutaman ruudun pari viikkoa sitten. Kannattaa käydä kurkkimassa jos näitä olisi vielä jäljellä, tyttövauvoille oli myös oma setti vaaleanpunaisena. Eikö olekin ihan supesöpöjä nuo pilvet?

Nyt tuolta makkarista kuuluukin taas jo kutsuhuutoja. Vähän vaikuttaisi siltä, että Noelille olisi puskemassa jo ekoja hampaita suuhun. Sen verran ikeniä hierotaan joka paikkaan ja nyt pari yötä on olleet tosi levottomia. Huomenna mä pakkaan aamulla tuon pienimmän mukaan, ja suuntaan ystävän kanssa koluamaan Häämessuja! Aika jännää päästä haaveilemaan ja ehkä jo vähän tekemään pieniä inspissuunnitelmia sitä meidän isoa päivää varten, joka joskus tulevaisuudessa on vielä edessä…

Nyt kauniit unet ja superkivaa viikonloppua kaikille! <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Moi Essi!
Saanko kysyä mistä teidän olohuoneen Matto on?:)

Tosi suloinen asu pikkuisella!

Kiinnitä huomiota vain siihen, että viittaat suoraan tyttövauvan väriksi vaaleanpunaista ja poikavauvalle näin ollen tätä teidän pikkupojan päällä näkyvää vaaleansinistä settiä. Miksi näin? Tottakai vaateteollisuudella ja eri merkeillä on ensisijassa merkitys siihen, millaisia vaatteita ja erityisesti värejä se markkinoi tuotteitaan -onko ne sukupuolijaottuneita esimerkiksi juuri värin tai vaikkapa kuosien puolesta (autokuosit, prinsessakuosit). Ja ei sillä, että näissä kuoseissa tai vaaleanpunaisessa tai vaaleansinisessä itsessään mitään pahaa olisi, ehkä enemmän se, millä tavalla ne merkataan kuuluvaksi vain toista sukupuolta edustavalle. Toisaalta kuluttajana voi pukea lapsensa juuri sellaiseksi kuin haluaa ja se on täysin fine. Lähinnä vaan mietin sitä, tarvitseeko tällaisten tyttö-poika värien elää yhä.. Miksei kaikki voisi käyttää kaikkia kuoseja ja värejä omien mieltymystensä mukaan, oli sitten tyttö tai poika, mies tai nainen. Mitä olet itse tästä mieltä? 🙂

Lindexillä on kyllä ihania vaatteita lapsille -ja varsinkin just vauvoille! Meillä on melkein nelikuinen tyttö, jolle tulee ostettua ihan liikaa vaatteita ja Lindexin alerekki sai kyllä matin kukkaroon joulun jälkeen. Ihan liikaa on tullut hamstrattua varsinkin juhlamekkoja aleista. Pitää varmaan alkaa järjestää juhlia 😀
Kuulostaa niin tutulta tuo ikenien hankaus. Meidän tyttö kanssa koko ajan hankaa ikeniä omaan nyrkkiin tai hyökkää sormen kimppuun, jos laittaa sen liian lähelle.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *