PERHELIFESTYLE JA LAPSET
12.1.2017

Loppuvuoden instakatsaus

Loppuvuoden instakatsaus

Moikat keskiviikkoon! Tänään kurkataan vielä vähän viime vuoteen ja sen meininkeihin loppuvuoden instakatsauksella. Itseasiassa huomasin tuossa muuten, että marraskuu jäi ihan kokonaan välistä. Hups! Mietin myös sellaista, että pitäisiköhän viikkokatsaukset palauttaa blogiin? Niitä oli kiva tehdä kyllä, mutta mites tykkäsittekö te, vai pitäydytäänkö kuukausittaisissa postauksissa?

 1. Tämän vuoden yllätyskalenteri oli HITTI! Löi muuten muut kalenterit Milan mielestä 100-0. Lappusista löytyi joka aamu joku jouluinen tehtävä tai ylläri. 2. Meidän prinsessa. 3. Joulukuun alussa juhlistettiin mun valmistumista. 4. Valmistujaisten tarjouluissa mentiin jo hieman jouluisin herkuin. 5. Joulukorttikuvauksien saldo oli laiha, mutta muutama timantti sieltä saatiin aikaan. 6. Ennen joulua askareltiin ja tehtiin itsetehtyjä lahjoja, mm. näitä keksipurkkeja. 7. Noelin huone eteni myös loppuvuodesta. Ihan lemppari tuo maapallomatto* <3 8. Tehtiin viikonloppureissu Helsinkiin ystävien luokse ja se oli yksi joulukuun kohokohdista. 9. Fiilisteltiin myös vuoden takaista joulua, jolloin meidän perheet sai joulukortissa ilmoituksen siitä, että meille on tulossa toinen vauva.

 10. Instassa mentiin jouluhengessä myös, arvontoja oli paljon ja lähes koko kuukauden sain tarjota seuraajilleni kivan alen Daniel Wellingtonin tyylikkäisiin kelloihin. 11. Makkari is the place to be! 12. Mun ja Milan ihkaeka piparkakkutalo – ekakertalaisiksi onnistuttiin aika kivasti. 13. Yks superhyvä päivä tuon superhauskan pikkutytön kanssa! Milasta on kasvanut niin huikee persoona, että en kestä. 14. Noel täytti jo 4 kuukautta! 15. Seuraajille arvottiin laadukkaan ja kotimaisen BabyWallabyn lahjakortti ja tarjolla oli myös alekoodi heidän verkkokauppaan. 16. Meillä oli jouluna kaunein kuusi tähän asti! 17. Huippuarvontoihin kuului myös Fitwoodin lasten voimistelurenkaat*, jotka löytyy meiltäkin kotoa Instayhteistyön tiimoilta. 18. Tämän vuoden paketit ei olleet mitään värien riemuloistoa, mutta eri tavalla kuitenkin söpöjä ja lapsekkaita.

19. Tänäkin vuonna lähetettiin kortit lähimmäisille, tosin vähän jäi korttitilaus vajaaksi, joten ensi vuonna pitää tilatakin tuplamäärä kortteja. 20. Joulupukki oli tänä jouluna ekaa kertaa OIKEASTI iso juttu tälle 3veelle. 21. Loppuvuoden pyhät ja kaikki hitaat aamut perheen kesken oli vaan parasta. 22. Noelin eka joulu, ja se oli juuri sen arvoinen. 23. Meidän kotona joulu näyttäytyi kuusen lisäksi aika hillitysti. 24. 2016 vuoden kohokohtaa ei tarvinnut vuodenvaihteen kynnyksellä paljon miettiä, se oli nimittäin tuo pieni nykerö, joka mullisti meidän maailman toiseen kertaan elokuussa <3

Klikkailkaa meidät seurantaan Instagramissa jos vielä ette ole mukana. Aikalailla päivittäin tulee uutta materiaalia ja eiköhän nyt tammi-helmikuussakin järkkäillä taas jotain kivaa teille! @essipieces löytyy, joten klik klik!

En tiedä mitä näille kollaaseille taas tapahtui blogiin siirtäessä, kun muuttuivat ihan puuroksi! Pahoittelut siitä, mutta näillä nyt mennään. Ehkä te jotain selvää saatte. Täytyy selvitellä tätä kuvanlaatu ongelmaa, on nimittäin aika ärsyttävä juttu.

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *