ruoka & leivonta
11.1.2017

Täydellinen chorizopasta

Täydellinen chorizopasta

Joulun ja uuden vuoden jälkeinen kevennys on alkanut, mutta silti mun on pakko jakaa teille meidän tän hetken lemppari herkkuruoka, jota kokattiin viimeksi just ennen joulua. Nimittäin oikeasti TÄYDELLINEN chorizopasta. Kun ekaa kertaa tätä kokeiltiin tuntui kun olisi saanut ravintolan pasta-annoksen nenän eteen. Niin maukasta ja hyvin yhteen sopivat maut. Jos tää olisi yhtään kevyempää settiä niin syötäisiin tätä varmaan joka viikko! Suosittelen testaamaan, jos yhtään mausteisemmasta ruoasta tykkää!

CHORIZOPASTA

300g Rigatonipastaa

Punainen ja keltainen/vihreä paprika

125g chorizo-makkaraa

1 sipuli

2/3 purkkia Koskenlaskija Ruoka Chiliä

1dl hienonnettua basilikaa

Keitä pasta ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Sillä aikaa kun pasta kypsyy, valmista kastike. Paloittele paprikat ja leikkaa sipulit viipaleiksi. Halkaise myös chorizo-makkara ja viipaloi siivuiksi. Paista makkara-sipuli-paprikaa pannulla niin kauan, että paprikat hieman pehmenevät. Lisää pannulle Koskenlaskija ja kuumenna. Valuta pastat ja yhdistä kastikkeen kanssa isossa kulhossa, sekoita vielä basilika mukaan ja tarjoile heti mahdollisimman lämpimänä!

Mä aloitin tänään muuten sokerilakon, saa nähdä miten mun käy! Tahtotaso on ainakin kohdillaan. Vaikka ei tässä mitään kesäkuntoon-projektia ole aloitettukaan, niin hyvinvointiin liittyviä tavoitteita on asetettu ensi kesään. Niistä kerron lisää ihan pian. Nyt kivaa pikkulauantain iltaa kaikille!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

joo mulla kans alkanut sokerilakko 😀 aamupalaksi joka aamu kaurapuuroa ja sokeritonta mansikka keittoa. Näyttää muuten hyvälle tämä ruoka !Täytyy joskus kokeilla.ihana ko täältä saa näitä vinkkejä:)

Essi

Tää eka viikko on taas niin paha 😀 huhu kun tekee joka ilta mieli ihan järkyttävästi makeita herkkuja!
Kiva jos näistä on inspikseksi, ja innostut joku päivä kokeilemaan. Tää vie kyllä kielen mennessään 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *