lastenvaatteet
6.1.2017

BRO & SIS

BRO & SIS

Nämä kaksi. Kaksi maailman rakkainta. Niin samasta puusta veistettyjä, mutta kuitenkin niin uniikkeja yksilöitään. Molemmat vielä niin pieniä. Toinen jo vähän elämää nähnyt, muutaman vuoden jo. Toinen vasta ihan seikkailunsa alussa, ikää muutama hassu kuukausi. Isosisko ja pikkuveli. Leikki-ikäinen ja vauva. Tyttö ja poika. Meidän elämän kalleimmat aarteet ja erottamattomat toisilleen. Sisko ja sen veli.

brosis4 Noelin vauvavuosi tuntuu hujahtavan silmien edestä ihan liian nopeaa. Ensi viikolla pieni herramme täyttää JO VIISI, siis 5!!!! kuukautta. Kliseistä, mutta on vaan niin supersuperhaikeaa samaan aikaan, ja toisaalta taas niin ihanan jännää. Vauva kasvaa ja oppii joka päivä uutta ja sitä matkaa on niin huikea seurata viereltä. Samoin Milan edesottamuksia isosiskon saappaissa on ollut valtava ilo nähdä ja kokea. Oikeasti en olisi ikinä osannut toivoakaan, miten upea sisko hän on.

brosis2 brosis3Tottakai uskoin että hienosti kaikki menee, mutta Mila on ylittänyt kyllä kaikki odotukset. Mila on todella avulias Noelin hoidossa, hän haluaisi vaihtaa  jopa vaipat veljelleen. Tutit, puklurätit ja vaipat haetaan (lähes aina) innolla ja nyt kun Noel jo vähän leikkiikin, niin sisarukset viihtyvät kaksin leikeissään lattialla joskus yllättävänkin pitkään. On muuten aika helpottavaa, kun saa vaikka tiskikoneen ladattua ilman, että vauva huutaa perään samantien kun lasket hänet sitteriin tai lattialle. Isosiskolle irtoaa Noelilta myös isoimmat naurut ja leveimmät hymyt ja jos pikkuveljelle tulee  itku, on Mila  usein ensimmäisenä lohduttamassa. On noi kaks vaan niin <3

brosis1Pikkulapsiarki ei kuitenkaan aina oo kovin kevyttä, vaikka ne omat lapset niin maailman rakkaimpia ja ihania ovatkin. Kyllä tälläkin viikolla on hampaita kiristelty, laskettu miljoona kertaa kymmeneen mielessä, huudettukin ja käytetty kiristys-lahjonta-uhkaus-menetelmiä liian monta kertaa. Mutta sehän vaan kuuluu asiaan, ja onneksi jokaisessa päivässä on niitä kivoja ja sydämen sulattavia hetkiä niin paljon enemmän. Ne ikävät ja väsyttävät asiat unohtuu aika nopeasti viimeistään siinä vaiheessa, kun illan päätteeksi saat silittää ja pussata ne omat aarteet vielä kertaalleen. Ilta toisensa jälkeen. Maailma parasta, eikö?

brosis

Meidän loppiainen on mennyt rennoissa merkeissä. Tänään hilluttiin koko perhe yökkäreissä varmaan kahteen asti. Iltapäivällä käytiin kahvilla Nikon porukoilla, ja kotiin tultiin noutoruoan kanssa. Illan päätteeksi korkattiin Voicen uusin kausi ja nyt kaikki muut nukkuukin jo. Aika jees, kun ollaan osattu ottaa koko tää joulunaika oikeesti aika rauhassa. Jopa Niko on osannut painaa vähän jarrua töissäkin ja oikeasti levätä ja rentoutua. Toivottavasti tulevat joulut, vuodenvaihteet ja muut juhlaryppäät osattaisiin vetää samalla asenteella!

Huomenna mä saan ihania ystäviä kylään. Meininki olisi kasailla brunssi! Eli ei mikään huono lauantai tulossa, huippuseuraa ja hyvää ruokaa. Aamulla pitää herätä ajoissa kauppaan, joten nyt ei muuta kun UNIA <3

Niin ja kuvissa lasten päällä olevista Brother ja Sister vaatteista* on kovasti kyselty Instan puolella. Ne ovat Bob&Blossom merkkiset ja saimme ne syksyllä Miniones.fi -verkkokaupasta. Tosi kivaa materiaalia ja ihan must have-juttu sisaruksille, veljeksille tai siskoksille!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *