JUHLAT & TAPAHTUMAT
2.1.2017

Meidän vuodenvaihde

Meidän vuodenvaihde

Superhyvää uutta vuotta vielä kaikille! Meillä vuodenvaihde meni tosi rennoissa tunnelmissa. Aattona päivällä kävin Noelin kanssa vaihtamassa aamupäivällä muutamat lastenvaatteet kaupoilla, joita pukki toi parit asut tuplana. Siksi aikaa tiputettiin Niko ja Mila Laajiksen lastenmaahan koeajamaan uutta Stigaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Aluksi suunnitelma oli olla ilta vain omalla porukalla. Syödä hyvin, herkutella tasaisesti pitkin iltaa, katsoa joku koko perheen leffa ja käydä illalla ihailemassa muiden ampumia raketteja koko porukalla. Tällä kertaa ei nimittäin itse ostettua yhtäkään paukkua. No mutta iltapäivällä ruokaa valmistellessa saatiin kuitenkin  idea soittaa molempien vanhemmille ja kutsua syömään. Extemporeen iltaa meille pääsi viettämään Nikon vanhemmat ja sisko poikaystävänsä kanssa, ja  ilta kuluikin mukavasti  syöden, juoden ja pelaillen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMeidän uuvee menuu  on sisältänyt varmaan joka kerta tortilloja. Niin myös tänä vuonna. Nakeista ja perunasalaatista ei meidän perheessä niin kovasti diggailla, joten texmex-painoitteinen safka tulee olemaan se juttu luultavasti myös tulevina vuosina. Vähän enemmän panostettiin normisettiin verrattuna, tein nimittäin ekaa kertaa salsaa ihan ite ja voi vitsi miten HYVÄÄ!  Täytteitä ostettiin muutenkin useampaa sorttia ja jokainen sai kasata mieleisen kombon oman lettunsa  täytteeksi. Jälkkärikahvien kanssa tarjottiin vielä mun valmistujaisten rääppiäisiä suoraan pakkasesta, sillä mitään varsinaista jälkkäriä ei oltu ehditty tietenkään tehdä. Mitäs teillä syötiin uutena vuotena?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKymmenen aikaan illalla juuri vieraiden lähdettyä käytiin Milan kanssa vielä katsomassa meidän asuinalueen oma ilotulitus. Vähän oli työn takana tuo neidin valvominen, sillä silmä meinasi lupata kasin aikaan Kimbleä pelatessa aika uhkaavasti. Urheasti Mila kuitenkin taisteli, sillä odotti raketteja ihan älyttömästi! Eikä muuten suotta, nimittäin ilotulitus oli aivan upea. Omia paukkuja ei todella tarvinnut itse ostaa, vaan isot paukut ja huikea tulitus saatiin nähdä intohimoisten rakettityyppien toimesta melkein omasta kotipihasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli ihana viettää uusi vuosi ekaa kertaa puhtaasti ihan vaan kotona, ilman mitään kyläjuoksuja. Tulevina vuosina olisi kiva saada vaikka joku kaveriperhe yökylään, niin että lapsille olisi seuraa, samoin kuin meille aikuisille. Ehkä Nikokin pysyisi hereillä silloin vuodenvaihteeseen asti… Puolenyön aikaan nimittäin katselin hiljaisessa talossa yksin raketteja muiden jo nukkuessa, mutta niin älyttömän kiitollisena ja onnellisena menneestä vuodesta ja siitä mitä minulla ja meillä on. Nukkuvat rakkaat tärkeimpinä tietenkin. <3

Ihanaa alkanutta 2017 vuotta kaikille – tehdään siitä M A H T A V A !

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *