Oma elämä
31.12.2016

Kiitos 2016!

Kiitos 2016!

Olisin halunnut ehtiä kirjoittaa kunnon vuosikatsauksen tästä niin rakkaasta vuodesta, joka vetelee juuri viimeisiään. Ehkä tämä kerkeämättömyys kuitenkin kertookin siitä, mikä on tänä vuonna ollut hallitseva moodi ja mikä mennyt kaiken edelle. Perhe. Kaikki muu on saanut kulkea siinä sivussa, ja niin aiotaan mennä myös tulevana vuonna, mutta lupaan myös, että blogillekin alkaa löytyä taas uudella tavalla aikaa ja intoa.

mybestnine

Kiitollisuus ja onnellisuus on jälleen kerran se suurin tunne uuden vuoden kynnyksellä. Niin suuri kiitos vuodelle 2016! Olit takuuvarmasti yksi elämäni parhaista ja ikimuistoisimmista. Noelin syntymä tietenkin ylivoimaisena kohokohtana, niin kun Instagramin tykätyimpien kuvien kollaasikin sen kertoo. Uuden perheenjäsenen lisäksi siihen mahtui kuitenkin myös tosi paljon muutakin hyvää ja ihanaa muistettavaa. Rakkaita ihmisiä, uusia kokemuksia, valmistuminen ammattiin, reissaamista, toisen ikävöimistä, juhlaa, ihanaa ja välistä tylsääkin arkea ja ylitsepursuavaa rakkautta. Tietysti niitä aallonpohjia ja menetyksiä mahtui mukaan, mutta päällimmäisenä onneksi jälleen loistaa ne upeimmat hetket ja rakkaimmat muistot. Ei voi kuin toivoa, että vuosi 2017 olisi edes puoliksi yhtä hyvä meidän perheelle kun edeltäjänsä. Onnea, rakkautta, turvaa ja terveyttä toivon myös teille kaikille!

Parasta UUTTA VUOTTA tyypit! Toivottavasti pysytte matkassa myös vuonna 2017!

<3: meidän poppoo

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *