PERHELIFESTYLE JA LAPSET
23.12.2016

Joulun söpöimmät paketit

Joulun söpöimmät paketit

Huhu, ompa ollut alku viikko! Maanantaina juostiin Nikon vapaapäivällä jouluasioilla, ja sitten tiistaina alkoikin varsinainen sairastupailu, kun Mila sai ilmeisesti isältään järkyttävän yskän ja lämpöily alkoi. Iltaisin mun aika on mennyt tonttuhommissa, kun olen hikihatussa suorastaan käärinyt omien ja lähipiirin lasten paketteja lahjapapereihin. Rakastan paketointia, mutta kyllä siinä saa ajan kulumaan! Jos ysiltä oon aloittanut, niin lopetellut olen vasta yhden aikaan yöllä kun Noel on herännyt ekaa kertaa syömään. Mutta hei, nää tonttuiluyöt on joulun parhautta!

Tänä vuonna meillä mennään jälleen aika hillityillä väreillä paketoinnissa, mutta kyllä niitä värioksennus joulupakettejakin löytyy vastapainoksi muutama. Vaikka sateenkaareen värit ei paketeissa näykään, niin aika lapsekkaita paketteja pienet tulevat silti saamaan… Katsokaapas nimittäin näitä!

paketit1 paketit paketit3 paketit4 paketit2

Törmäsin nallepaketteihin Instagramissa, ja siitä se ajatus sitten lähti. Ruskeaa voimapaperin tyylistä lahjapaperia oli pari vajaata rullaa jo olemassa, joten näitä varten ei tarvinnut tällä kertaa ostaa mitään. Valkoista paperia ja musta tussi lisäksi. Ja vitsi miten kivaa puuhaa! Paketointi on kyllä yksi ylivoimaisesti lempparijutuista koko joulussa, etenkin kun näin voi laittaa luovuutta peliin. Tosta Noelin pupupaketista tuli ihan supersöpö. Saa nähdä saako pieni sen jo ihan itse revittyä parin päivän päästä auki? Korvat saa ainakin varmasti kyytiä!

Joulukuusi meillä jo on, mutta jouluvalmistelut meni kyllä ihan uusiin puihin, kun Mila tuli kipeäksi. Huomenna pitää käydä vielä tonttuhommissa kaupungilla, siivota ja paistaa kinkku. No onneksi tää lapsen sairastelu pisti sentään prioriteetit taas vähän uuteen järjestykseen, eikä ihan pienimmistä jutuista tarvitse stressata. Joulusta tulee varmasti ihana joka tapauksessa!

Nyt makkarista kuuluukin jo kutsuhuuto, joten on mentävä. Pistäkää peukut pystyyn, että Mila parantuisi aatoksi! Muuten meillä menee kyllä koko joulusuunnitelmat ihan pipariksi… Kauniita unia sinne <3

2 yötä jouluun on………

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Ihania paketteja! Täällä kans 3/4 sairaana. Mutta yritetään silti nauttia joulusta. Mukavaa joulua teidän perheelle!

Meilläkin lapset sairaana ja huomenna aatto,samaa kuin Milalla. Eiköhä se oo sitä influenssaa joka jyllää nyt hullunlailla:((

Aivan ihania paketteja siellä, lapset ovat varmasti mielissään. Itse en paketoimisesta niin innostu ja ne hommat onkin jäänyt tälle päivälle. Tosin montaa pakettia en ole tänä vuonna edes hommannut, koska vietämme joulua kolmestaan mieheni ja pienen poikamme (9kk) kanssa. Toivottavasti Mila tervehtyy viimeistään aatoksi, sairastaminen jouluna on kurjaa. Iloista joulua koko teidän perheelle!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *