JUHLAT & TAPAHTUMAT
17.12.2016

Viikko aattoon

Viikko aattoon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikko aattoon. Missä jamassa meillä on jouluvalmistelut? No aika vähän on kyllä päästy eteenpäin. Muutamia lahjoja perhepiirin pienimmille uupuu vielä, vaikka tänäänkin pyörin kaupoilla pari tuntia. Niko nimittäin oli perjantain kuumeessa, juuri kun meidän piti yhdessä hoitaa lahjarumba loppuun. Kuinkas sattuikin! 😀 Kuusikin tönöttää vielä jollain kuusipihalla odottamassa hakua. Joulukoristeisiin koti on jo puolipukeutunut, mutta joulusiivous pitäisi suorittaa alkuviikosta. Paketin pakettia ei ole vielä paketoitu. Tonttupaja on siis pystyssä taas varmaan aattoyönäkin vielä. Kauppareissu jää takuuvarmasti taas viimetippaan ja niissä hulluissa jonoissa saadaan sitten taas hikoilla koko porukka… Perusmeininkiä siis! Mutta mitäpä sitä stressaamaan, joulu nimittäin tulee joka tapauksessa! <3

Yhden asian kuitenkin osasin tänä vuonna hoitaa ajoissa, nimittäin joulukortit ehti joulupostin matkaan. Woohoo – saavutus se on sekin!

Mites siellä, joko kaikki alkaa olla hyvässä kuosissa ja rauhallinen joulufiilis on jo päällä? Vai joudutteko tekin juoksemaan vielä lahjojen ja kuusien perässä ensi viikolla?

Toisaalta joulun odotus ja kaikki valmistelut on kirkkaasti parhaimpia juttuja koko joulussa – joten nautitaan näistä päivistä ennen aattoa vielä täysillä!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Tosi tosi kivat kortit❤️Kirjoitin just omaan blogiini, miten julistaudun siivous-& höösäyskieltoon ja vietän stressittömän joulun ? joskus voi mennä sieltä mistä on rima matalin ☺️

Ahdistaa koko joulu. Ajattelin etten stressaa mut jotenkin vaan. En tajua missä välissä ehtis tehdä valmistelut kun on omat keikkatyöt, isin vikat tentit, lapset hoidettavana ja jossain välissä pitäis vielä muka ruokajutut yms suunnitella. Niin ja laiteltu vielä saunaa ym talohommia tässä muun ohessa. Onneksi lahjat on jo hankittu (verkkokaupat sai tänä vuonna meidän rahat :))

Heippa. Itse vietin viime joulun juuri laitokselta kotiutuneena, vastasyntynyt vauva kainalossa 🙂 meillä siis joulun valmistelu on tänä vuonna sujunut käsikädessä synttärivalmistelujen kanssa. Tai no, aika paljon enemmän on tullut suunniteltua synttärijuhlia ja oon ajatellut että joulusuunnitelmien aika on sitten se pari päivää ennen aattoa 😀 vaan lahjat on onneksi suurimmaksi osaksi jo hankittuna. En jotenkin kertakaikkiaan edes osaa (ainakaan vielä) stressata joulun tuloa, sillä toivon ja uskon että tämä joulu on viime vuotisen tavoin ainutlaatuinen ja täynnä rakkautta, ihan vain siksi kun saa pitää ne tärkeät ihmiset ympärillä.
Mukavaa joulun odotusta!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *