JUHLAT & TAPAHTUMAT
15.12.2016

Sympaattinen piparkakkutalo & lahjavinkki

Sympaattinen piparkakkutalo & lahjavinkki

Tää viikko on kulunut taas hurjaa vauhtia, huomenna on jo perjantai! Meillä alkaa periaatteessa jo viikonloppu, kun Niko pitää vapaapäivän huomenna ja suunnitelmissa on hoitaa loput lahjaostokset kierrellen ympäri kylää. Lyhyeen tosin yhteinen vapaa-aika jää tänä viikonloppuna, sillä lauantai ja sunnuntai ollaankin taas lasten kanssa keskenään, kun Niko tekee töitä salilla. No onneksi pian on joulu, niin osaa tuo mieskin välillä hengähtää taas!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Täällä on virittäydytty koko viikko päivä päivältä kovemmin joulutunnelmiin. Kotiin hiipii tunnelmaa joka päivä vähän lisää, viimeksi tänään kun kauppareissulta ostin pari pientä hyasinttia. Eilen vuorostaan Milan yllätyskalenterin luukussa luki, että on aika tehdä piparkakkutalo! Niinpä me tytöt tartuttiin toimeen, mä piirsin nopeet kaavat taloon (ilman viivotinta onkin helppo homma :D) ja  kaulittiin taikina, leikattiin osat, paistettiin ne ja jännityksellä odoteltiin kasaus- ja koristeluvaihetta. Projekti sisälsi kyllä aikamoiset katastrofin ainekset kun  talon pohja ja pari muuta osaa vähän pääsi kärähtämään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Skeptinen suhtautuminen talon rakentamiseen lähtee mulla kyllä ihan lapsesta asti. Lähes joka joulu kun veljien ja äidin kanssa taloa kasailtiin, joku meni pieleen. Varauduin samaan kaavaan myös tässä kohtaa, kun taloa rakensin ekaa kertaa oman lapseni kanssa. Kaikki meni kuitenkin yllättävän hyvin. Talo on nimittäin edelleenkin kasassa, ja aika symppis! Ja mikä parasta, se on ihan uniikki, mun ja Milan tekemä – ei mikään kaupan valmisversio! Söpöhän se on vaikka pikeeri olikin kuorrutukseen liian löysää ja vielä värjäytyi yön aikana ruskeaksi 😀 Ehkä me ensi jouluna onnistutaan jo paremmin?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onko teillä rakenneltu piparkakkutaloja? Mulla taitaa olla vähän viha-rakkaussuhde näihin rakennelmiin, toisaalta niin kivaa hommaa, mutta jos pienikin osa menee pieleen, niin johan potuttaa!

Sitten vielä nopsa joululahjavinkki teille, jotke ette ehkä vielä Instagramissa (@essipieces) huomanneet. Mun seuraajille olisi nyt tarjolla aika kiva alekoodi Daniel Wellingtonin kelloihin. Koodilla: essipieces saatte nimittäin 15% alennuksen heidän verkkokaupasta.

dw

Itse olen pitkään ihastellut näitä DW:n kellojen yksinkertaista ja ajatonta tyylikkyyttä, joka istuu täydellisesti omaan silmään! Käykää kurkkimassa lisäinfot Instagramista ja vielä ehditte shoppailla upean lahjan vaikka sille omalle tärkeimmälle tyypille – malleja on sekä naisille että miehille!

Nyt äkkiä nukkumaan, että jaksaa huomenna lähteä tonttuhommiin heti aamusta. Kauniit unet sinnekin! <3

*kello saatu Daniel Wellingtonilta

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Söpö piparitalo, mutta mistä nuo hauskat kynttilänjalat?

Essi

Kiitos 🙂 kynttilänjalat on ostettu kesällä Kodin1 konkurssiloppuunmyynnistä, Clas ohlsonilla oli saman tyylisiä!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *