JUHLAT & TAPAHTUMAT
12.12.2016

Mites ne joulukorttikuvat?

Mites ne joulukorttikuvat?

Pari viikkoa sitten pidettiin lasten kanssa yhtenä aamupäivänä pieni kuvaussessio. Tavoite oli hyvinkin yksinkertainen, mutta sitäkin haastavampi – ottaa suloinen kuva lapsista tämän vuoden joulukortteihin. Mieluiten ilman itkua, irvistyksiä tai älytöntä säätöä. No voitte varmaan kuvitella jo miten meni?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Viime vuonna homma oli iisi. Mila osasi jo hienosti keskittyä ja rauhoittua hetken kuvattavana olemiseen. Jättisuuren punavalkoisen tikkarin avulla irtosi myös maireita hymyjä, pillimukista juotiin söpösti maitoa ja pipareitakin sai maistella sängyllä taljan päällä. Tänä vuonna ei sitten ollutkaan herkkuja, vaan seurana oli se minityyppi, jonka tulosta vuosi sitten jouluaattona isovanhemmille ja läheisille kerrottiin juurikin joulukortissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Kahden lapsen kuvaaminen onkin sitten jo ihan toinen juttu. Tai tarkemmin sanottuna vilkkaan ja silloin tällöin uhmakkaan pienen tytön ja reilu kolmekuisen vauvan kuvaaminen. Yhdistelmä voisi olla helpompikin. Niimpä meidän tämän vuoden joulukorttikuvaus olikin hyvin nopea ja tehokas. Äiti räpsi menemään ja yritti naurattaa kärttyistä vauvaa ja saada halutonta esikoista katsomaan kameraan ja hymyilemään epätoivoisesti joten kuten edes. About sata kuvaa ja tässä postauksessa ne onnistuneimmat. No onneksi siihen joulukorttiin tarvitaankin vain se yksi…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Tää vika kuva kiteyttää aika hyvin meidän tämän vuoden joulukorttikuvauksen, ja itseasiassa olisi aika osuva ollut joulukorttikuvaksi muutenkin! Koska ainakin kerran päivässä meno on just tätä meidän elämässä – toinen huutaa ja toinen pitelee korviaan kun pikkuveli huutaa muka ihan liian lujaa. 😀 No mutta, kyllä me suoriuduttiin Milan ja Noelin kanssa aika hyvin, etenkin kun yksi meistä oli vielä ensikertalainen. Ja onhan nää nyt  suloisia, ei siitä mihinkään pääse! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otettiinko teillä tänä vuonna perinteiset joulukorttikuvat lapsista tai koko perheestä? Kuulostaako meidän meno tutulta, vai oliko seesteisempi kuvaussessari?

Me oltiin viikonloppu tosiaan Helsingissä, ja siksi blogissakin oli aika hiljaista. Reissusta kerron vielä tällä viikolla vähän lisää. Noel täytti tänään 4kuukautta, joten hänen kuukausikuulumisiaan myös tulossa postauksena ihan pian! Nyt – ÖITÄ <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Söpöjä kuvia!Oon jo monessa postauksessa ihastellut tuota talolyhtyä.Mistä se on?

Essi

Kiitos Tiina <3 lyhty on Jyväskylän Minimanista viime talvelta, mutta esim. Annival Interior myy aika samanlaisia 🙂

Ihanat lappuhaalarit pojalla. Mistä ne ovat? 🙂

Essi

Noelin haalari on Lindexiltä 🙂

Vaikeaa oli myös tommoset reilu 1v taaperon kuvaus! Oli joulupalloja ja jouluvaloja yms härpäkettä, mutta eihän se silti paikoillaan pysynyt. Kamera kiinnosti kauheasti, joten sitä piti koko ajan päästä katsomaan ja muutenkin kiire oli sataan suuntaan.
Nappailin kanssa kuvia vaikka kuinka paljon,mutta paras oli ihan ensimmäinen kun poika sen sekunnin puolikkaan yhtä joulupalloa katsoi.
Ei mikään täydellinen, eikä katsetta kameraan (niissä kaikissa hän on jo tulossa kohti :D) mutta ihana kuva joka tapauksessa. Mutta ehkä meillä ens vuonna askarrellaan kortit… 😀

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *