JUHLAT & TAPAHTUMAT
8.12.2016

Joulusuunnitelmia & itsetehtyjä lahjoja

Joulusuunnitelmia & itsetehtyjä lahjoja

Kaupallinen yhteistyö, K-Ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuinka moni on jo napannut kauppareissulta mukaan K-Ruoan ekaa kertaa ilmestyneen Joulu-lehden? Jos se ei vielä ole osunut käteen, niin pistäkää korvan taakse ja napatkaa seuraavalla kerralla matkaan. Joulufiilistä ei nimittäin tarvitse enää hakea kun lehden selaa läpi. Joulu-lehti on täynnä inspiraatiota jouluvalmisteluihin, kattaukseen, menuun ja lahjoihinkin!

Ihanaa kun aattoon on enää vain parisen viikkoa aikaa. Nyt voi jo luvan kanssa alkaa fiilistellä täysillä ja suunnitella jouluruokailuja ja -viemisiä. Tänä jouluna on suunnitelmissa paistaa kotonakin kinkku ensimmäistä kertaa. Inspiraationa ajattelin käyttää tätä chorizo-taatelikinkkua.  Saa nähdä uskaltaudutaanko kokeilemaan, vai päädytäänkö kuitenkin perus sinaappihuntuun. Mummoloissa kun saa sitä ihan perinteistä possua, niin kotona voisi kyllä vaikka vähän räväyttää? Miten teillä joulukinkku valmistetaan? Pistäkää kikkakolmoset jakoon vaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perinteisesti oon leiponut jotain aattoviemisiksi mummoloihin joka vuosi. Aattopäivä meillä on  aina aikamoista juoksua molempien porukoiden luona. Ensin puolenpäivän aikaan joulun viettoon Nikon perheen kanssa ja illaksi sitten mun vanhempien luokse. Voin kertoa että on siinä hommaa, kun saa vetää kaksi jouluateriaa kahvitteluineen aattona… Ähky on taattu! Joulun kahvipöytään suunnittelin leipovani ainakin Upside Down -juustokakun ja näitä gluteenittomia dallaspullia on pakko kokeilla!

Joululehdessä tykkäsin erityisen paljon yhdestä aukeamasta. Nimittäin sieltä löytyi pieni viiniopas jouluaterioiden tueksi! Itse olen vielä aika untuvikko viinien valitsemisessa ja kohdistamisessa tiettyihin ruokalajeihin, joten tuon aukeaman otan varmasti avukseni, kun valkkailen viinejä pyhiksi. Jouluoluiden ystävillekin lehdestä löytyi myös apuja. Kannattaa siis ehdottomasti kurkata nuokin vinkit, ja joulun juomapuolikaan ei jää mietityttämään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Monipuolisen ruokakattauksen lisäksi lehti tarjoaa myös  ihania vinkkejä ja inspiksiä itsetehtyihin joululahjoihin. Me pistettiin yhtenä pakkaspäivänä Milan kanssa muutama lahja purkkiin jo valmiiksi, ja tehtiin näitä ihania ”keksipurkkeja”. Tosin keksiainekset purkissa on vain yksi suloinen idea jouluviemisiksi, sillä lehdestä löytyy lisäksi ohjeet mm. suklaasalamiin, rusina-maapähkinävoihin sekä piparifudgeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenna napataankin pari purkkia matkaan tuliaisviemisiksi kun suunnataan koko perheen voimin jouluretkelle Helsinkiin! Tulossa on ihan mahtava viikonloppu. Laatuaikaa rakkaiden ihmisten kanssa ja joulushoppailua ainakin. Ihanaa viikonloppua vähän ennakkoon jo sinnekin! <3

Kommentit

Näyttää.. siltä että tuli nälkä! Juuri tuollaiset lahjat on kyllä parhaita, tavaraa kun kertyy nurkkiin muutenkin niin paljon.

Minkä korkuinen purkki on suunnilleen, että kaikki mahtuu?:) tarhantädeille nää vois olla kivat

Ootko tehnyt tota upside down-juustokakkua aijemmin? Miltä se siis maistuu? 😀 En oo aijemmin kuullutkaan ja kuulosti hauskalta! 🙂 kivaa viikonloppua! 🙂

Mistä oot hankkinut tuota ihanaa tekstinauhaa ja tarroja? 🙂 Ihanaa joulunodotusta teijän perheelle 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *