Uncategorized
1.12.2016

JOULUkuun eka!

JOULUkuun eka!

Jotenkin ihan uskomattoman kiva fiilis. Pimeä marraskuu on nyt selätetty ja se muuttui yhdessä yössä upeaksi joulukuuksi. Kyllä tuo lasten innostus tarttuu aikuiseenkin ihan väkisin. Vaikka viime yön unet jäi ihan mineiksi, ei paljon tarvinnut unihiekkoja hieroa silmistä aamulla. Pieni tyttö tuli silmät hehkuen sängystä repimään joulukalenteria avaamaan, eihän siinä auttanut kuin innostua itsekin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA joulukuu joulukuu1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Olin jo päättänyt että tänä vuonna yllärikalenteri saa jäädä askartelematta, mutta arvatkaa vaan kun aloin eilen myöhään illalla pohtia asiaa, että voisinko rikkoa perinteen jo kolmantena vuonna? No äiti siinä alkoi sitten puoli kahdentoista aikaan askartelemaan ja yhden aikaan tuli valmista. Kalenteri sisältää ”tehtävälappuja” aina jouluaattoon saakka ja luvassa on mm. pulkkaretkeä termarikaakaon kera, joulureissu toiseen kaupunkiin, tonttupajaa, joululeivontaa ja tontun piilottamia ylläreitä pitkin kotia. Tälläisen kalenterin oon tehnyt Milalle 1-vuotiaasta asti, ja toivoisin kyllä, että aika ja jaksaminen riittäisi joka joulu tehdä tämä lapsille. Voin vaan suositella, tekee nimittäin joulun odotuksesta entistäkin hauskempaa ja ihanampaa!joulukuu6 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihania ovat myös ystävät, ja tälläisen päivän jälkeen ei voi olla muuta kuin kiitollinen teistä jokaisesta. Tää päivä oli kuin aikainen ystävänpäivä, sillä meillä kävi ihania tyyppejä tuplaten. On aina mahtava herätä siihen todellisuuteen, että meillä on mahtava määrä upeita ihmisiä elämässä. Oikeesti mikä onkaan parempaa kuin parantaa maailmaa ja saada vertaistukea pari tuntia äitiystävän kanssa, tai viettää ilta pienellä kaveriporukalla kevyesti höpötellen ja naureskellen? Nää molemmat mahtui tähän joulukuun ekaan.

Tästä on parempi kuin hyvä startata tän vuoden 12. ja viimeinen luku! Olkoon se parhaista parhain, sellaista toivotan myös sinne jokaiselle – ihanaa joulukuuta! ♥

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Ihana postaus, itsellenikin tuli ihan joulufiilis. Ja niin kauniita kuvia!!♥ Hyvää joulun odotusta sinne teille!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *