KOTI & SISUSTUS
27.11.2016

Ekat askeleet joulukotiin – ihana huonekuusi

Ekat askeleet joulukotiin – ihana huonekuusi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä hauskannäköinen puu on jo kolmatta vuotta osa meidän joulukotia. Hain sen aiemmin tällä viikolla Tokmannilta ja alle kympillä. Taitaakin siellä olla edullisimpia huonekuusia, ainakin mitä täältä meiltä päin saa. Haluaisin vielä löytää sille jonkun söpön paperipussukan mihin sen voisi sujauttaa, osaisiko joku vinkata mistä sellaisia voisi löytää?

Saa nähdä kuinka kauan tämä yksilö meillä viihtyy elossa. Oon aika mestari nimittäin nuuduttamaan kaikenlaiset viherkasvit mitä tämän katon alle kannan. Sitähän sanotaan ettei huonekuusi oikein viihdy lämpimässä ja liian kuivassa ilmassa. Siinäpä taitaa piillä ainakin yksi syy miksei kuusi ole kovin menestynyt meidän olohuoneessa yhtenäkään talvena paria kuukautta pidempään.

Jos kotiin on alkanut hiipiä joulu huonekuusen ja ihanan valkoisen paperitähden muodossa, on myös mieli tämän päivän jälkeen alkanut asettua joulumoodiin. Ulkoiltiin tänään koko perheellä pari tuntia aamupäivällä lumisateessa pulkkaillen, ostettiin ekat piparitaikinat huomista varten ja päivän päätteeksi käytiin vielä katsomassa keskustan joulunavauksen huikea ilotulitus perinteisesti! Viikonloppuna on myös polkaistu kunnolla tonttuhommat käyntiin ja pukinkonttia täydennettiin black friday-tarjouksilla aika kiitettävästi. Kyllä se joulu on nyt vallannut mielen – vuoden ihanin aika on täällä! ♥

Mitäs te tykkäätte huonekuusista? Aika paljon ne jakaa ulkonäkönsä puolesta mielipiteitä. Mä tykkään kovasti, mutta kyllä se ihan oikeakin kuusi saapuu sitten lähempänä joulua. Aito joulukuusi – se se vasta ihana onkin!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Kaunista 🙂 mistä tuo paperitähti on hankittu? 🙂 entäs mistä se marmorinen kynttilänalusta, joka on vilahtanut näissä blogikuvissa? 🙂 mukavaa joulunaikaa teidän perheelle! <3

Essi

Voi kiitos <3 Paperitähti on ostettu Sokokselta, on House doctorin – löytyy siis varmaan monesta muustakin kaupasta 🙂 Sitä jalustaa tosin tuskin löytyy, sillä se on ystävältä lahjaksi saatu ja on marmorilaatan palanen.

Kiitos, ja sitä samaa myös sinne! <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *