PERHELIFESTYLE JA LAPSET
23.11.2016

Ihan tavallisia päiviä

Ihan tavallisia päiviä

Täällä ollaan taas pienen tauon jälkeen! Ja mikä palo onkaan ollut postaamaan, mutta rehellisesti sanottuna päivissä ei oo ollut vaan tarpeeksi aikaa avata blogia. Tai oikeastaan aikaa ja jaksamista. Äiti on nimittäin ollut iltaisin vähän väsynyt ja peti on kutsunut viimeisenä kolmena iltana jo ennen kymppiuutisia. Siihen kun plussaa yhden läheisriippuvaisen vauvan, superaktiivisen kolmeveen ja miehen, joka sekin kaipaisi välistä vähän lämpöä, niin voitte varmaan kuvitella mille sijalle blogi on jäänyt viime aikoina?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihan tavallisia päiviä täällä on vain vietetty, joten eipä olisi sen suurempia päiviteltäviä sen puolesta muutenkaan ollut. Rauhallisia aamuja. Mummolakyläilyjä. Raikasta ilmaa vaunulenkillä. Ruoanlaittoa. Pikkukakkosta. Lukemattomia vaipanvaihtoja. Saunomista. Kotileikkejä. Järjestyksen vaihtamista ja siivoamista kotona. Pieniä remppajuttuja. Pusuja ja haleja. Kiukuttelua ja vääntöjä ja itkua. Miljoonia pieniä onnenhetkiä. Unihiekkaisia silmiä. Piirtelyä ja muovailuvahailua. Päänsärkyä. Kauppareissuja. Milan pari hoitopäivää. Pakahduttavaa rakkautta. Balettituntia. Ylpeyttä lapsestaan joka osaa piirtää pään, silmät, nenän ja suun. Suuri ilo siitä kun toinen tulee töistä kotiin ja  siitä kun saa herätä pieniensä kanssa kerta toisensa jälkeen uuteen päivään täynnä kaikkea tätä!

Näinä tavallisina päivinä mulla on noussut mieleen myös monta juttua, mistä on ihan pakko päästä pian postaamaan. Arkisia juttuja luvassa, samoin jouluun hurahdetaan täällä blogissa myös ihan pian, sekä pitkästä aikaa mulla on useampiakin mielipiteitä jaettavana teidän kanssa! Kaikkea jännää siis varmasti, joten pysykää kuulolla. Täällä ollaan taas aktivoiduttu!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Piti olla feel you :):)

Kiitos hyvistä vinkeistä, rahapussi ei kyllä kiitä 🙂 birth posterit ja brother paidat tilattu. Tsemppiä arkeen!! Täällä suht sama ikäero joten fell you 🙂

Essi

Ilo on mun puolella <3 kiva jos näistä vinkeistä on apua! ja kiitos, tsempit tulee aina välistä tarpeeseen, joten sitä lähetän myös sinne teille <3

Moikka, mikä toi viimeisen kuvan pehmuste jolla noel makaa on? Ja mistä se on? Näyttää tosi kivalta 🙂

Essi

Hei Sara! Se on Cam Cami Copenhagenin vauvanviltti. Löytyy ainakin Babyshopin valikoimasta, sieltä on peräisin meidän 🙂 Se on kyllä ihana köllöttely alunen ja ollut meillä koko vauva-ajan olkkarissa kovassa käytössä <3

Mistä ihana olohuoneen matto?? 🙂

Essi

Meidän olkkarin matto on peräisin Askosta muutaman vuoden takaa, mutta vastaavia oon kyllä nähnyt valikoimassa edelleen 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *