KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
18.11.2016

Vaunujen talvistailaus (sis. alekoodiin!)

Vaunujen talvistailaus (sis. alekoodiin!)

Kaupallinen yhteistyö Minime.fi*

Talvi on tullut jäädäkseen nyt useammaksi kuukaudeksi,  vaikka lumi ei ehkä vielä niin pysyvää olekaan. Tälläkin hetkellä Milan ja papan rakentama iso lumiukko sulaa vesisateessa meidän pihalla. Talveen täytyy nykyään varustautua monella eri tavalla, etenkin lasten kanssa. Näiden säävaihteluiden vuoksi vermeitä täytyy olla joka lähtöön jos meinaa pistää nokkansa ulos päivittäin. Toisena päivänä kun pakkasrajoja jo kolkutellaan, niin seuraavana päivänä mennäänkin jo plussalla loskakelissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATalven kynnyksellä myös vaunut tarvitsee pientä varustelua kylmempiin keleihin ja räntäsateesiin. Muhkeat lämpöpussit, näppärät sadesuojat ja pehmoiset viltit ovat omiaan tuleville kuukausille, kun pienen matkalaisen on tarkoitus pysyä vaunussa suojassa ja lämpimänä. Sopivampaa saumaa Minime.fi-verkkokaupan kanssa ideoidulle vaunujen talvistailaukselle ei olisi oikeastaan voinut sattuakaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAEnsikertaa selaillessani Minimen sivuja, yllätyin tosi positiivisesti. Samasta osoitteesta löytyi upea valikoima vähän jokaiseen tarpeeseen ja makuun. Niin lastenhuoneen sisustukseen, vauvan hoitoon, leluihin jne. Sivuilla oli helppo surffailla kategoriasta toiseen ja etenkin kun tiesi mitä etsi, niin oli superhelppo lähteä suunnitelemaan mitä tähän vaunujen talvilookiin haluaisin osaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAElodie Details on ollut mun yksi lempituotemerkki lastentarvikkeissa jo vuosia, ja oli mahtavaa päästä toteuttamaan stailaus heidän tuotteilla. Alkusyksystä julkaistu uusi syysmallisto on täynnä ihania värejä, materiaaleja ja kuoseja, joihin ei yksinkertaisesti voi olla ihastumatta. Tuotteita voi  huolettomasti yhdistellä ihan rajattomast mix&match-periaattella ja hauskoja kokonaisuuksia on helppo luoda. Elodie Detailsilta löytyy vaunutarvikkeiden lisäksi tuttinauhoja, pipoja, lakanoita, vilttejä, pehmoleluja, ruokalappuja jne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Meidän vaunujen talvilook syntyi muhkean Woodland Green lämpöpussin ympärille. Lisää lämpöä tarvittaessa pussin sisälle tuo Gilded Grey vohvelipeitto. Vesi- ja räntäsateelta vaunujen arvokasta sisältöä suojaa kätevä DOT sadesuoja, joka kulkee mukana näppärästi vaunujen rungossa. Muut vauvan kamat saa mukaan helposti vaikka kaupunkireissulle supertyylikkääseen ja tilavaan Black Edition hoitolaukkuun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATäydellinen lisävaruste hoitolaukkuun on muuten Elodie Detailsin uusi Zip & Go ”hoitoveska”. Se sopii erityisesti nopeita lähtöjä harrastaville äideille. Kotona se on kuin säilytyskori esim. vaipoille ja muille hoitotuotteille ja lähtiessä sen saa taitettua vetskarilla kiinni ja heitettyä mukaan hoitolaukkuun. Pysyy muuten itse laukun sisältökin paremmin järjestyksessä tämän avulla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Parin viikon käyttökokemuksella tälläisellä talvivarustelulla pärjää varmasti läpi talven. Lämpöpussissa Noel on alkanut tajuta pidempien vaunupäikkäreiden hienouden raikkaassa talvisäässä. Sanoisinkin että oleellisimmat hankinnat talvivaunutteluun on ehdottomasti lämpöpussi, tilava hoitolaukku ja kunnon sadesuoja. Vai puuttuuko tästä kombosta teidän mielestä jotakin?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMinime:stä löytyy laaja ja laadukas valikoima lapsiperheille aina leluista sisustukseen ja lastentarvikkeisiin. Tuoterebertuaari on hyvin ajanmukainen ja myös omia lempimerkkejäni on edustettuna Elodie Detailsin lisäksi kivasti, sillä valikoimasta löytyy mm. A little  lovely company, Eef Lillemor sekä Maileg. Voisinkin väittää että verkkokaupasta löytyy myös mitä valloittavampia joululahjoja pukinkonttiin tänä vuonna ja niistä kokosin teille loppuun vielä kollaasin  pienen yllärin kera!

minimekollaasi0

Ja kun joululahjoista tulikin jo puhe, niin erityisesti niitä silmällä pitäen saan tarjota teille lukijoille jotain kivaa. Nimittäin alekoodin  Minime.fi -verkkokauppaan! KOODILLA: PIECES15 saatte 15% alennuksen Minime:n kaikista normaalihintaisista tuotteista 25.11 saakka. Ei muuta kun tonttuilemaan ja shoppailemaan täydennystä  pukinkonttiin hyvissä ajoin!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Kiitos nettivinkistä! Hoitolaukku tuli ostettua ja samalla käytettyä tarjouskoodi.

Essi

Ilo on mun puolella, kiva että oli hyödyksi <3

Nyt kun kelit alkaa olla vaunutestaukseen tarpeeksi haastavat (:D), olisi kiva kuulla kokemuksia, kuinka noilla renkailla selviää loskassa ja lumessa 🙂 Muutenkin käyttökokemukset vaunuista kovasti kiinnostaa!

Essi

Joo täytyykin kirjoitella pikapuoliin 🙂 sen voin sanoa, että meillä tulee varmaan talvipyörien osto eteen. Onneksi ne saa lisävarusteena näihin!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *