PERHELIFESTYLE JA LAPSET
14.11.2016

ISÄNPÄIVÄ 2016

ISÄNPÄIVÄ 2016

isanpaiva2016 OLYMPUS DIGITAL CAMERA isanpaiva2016_3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muutama kiireessä napattu kuva eiliseltä ihan vaan siksi, että tämänkin vuoden ihanasta isänpäivästä jää blogiin pieni merkintä muistoksi. Isänpäivä oli Nikolle tietysti ihan erityinen tänä vuonna, olihan se eka laatuaan, kun kaksi omaa pientä tulee aamulla herättämään onnittelupusuin ja halein. Oma tyttö ja poika. Esikoinen jo niin iso, että päiväkodissa isille oli leivottu keksejä lahjaksi ja korttikin askareltuna omin pienin kätösin. Päivää meillä vietettiin noin muuten perinteisin menoin, eli pappalarundilla perheen parissa ja kakkua syöden. Kyllä isänpäivät on huippuja, etenkin kun omien lasten isi on niin upeaparasrakas ja papatkin parasta laatua!

Viikonloppuna Noel meni täyttämään jo kolme kuukautta, huomenna siis pikkujäbän kuulumisia luvassa!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *