KOTI & SISUSTUS
11.11.2016

Uniikki birthposter lastenhuoneeseen

Uniikki birthposter lastenhuoneeseen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vähän aikaa sitten sain aivan upean lähetyksen Norjasta. Esittelin paketin sisällön myös Snapissa ja Instagramissa heti kun sain sen kehyksiin. En selvästikään ollut ainut joka oli täysin myyty tämän kauniin birthposterin nähtyään, sillä instapostauksen ja snäppäyksen jälkeen sain lukuisia kyselyitä posterista*. Siksi mun on pakko jakaa tämä ihastus myös tänne sillä mä tiedän, että moni teistäkin ihastuu!

Supertaitava Olga tekee näitä upeita ja uniikkeja postereita käsityönä Norjassa. Hän otti muhun yhteyttä pian Noelin syntymä jälkeen, ja pyysi saada tehdä meille pojasta oman posterin. Silloin vielä en edes osannut ajatella kuinka upea taideteos posteri olisi. Selailin Olgan Instatiliä ja tajusin kuinka uniikista jutusta on kyse. Kuinka ihana tuollainen taulu olisi Noelin omassa huoneessa! Laitoin Olgalle hänen pyytämät tiedot, ja hän alkoi hommiin. Noin viikossa käsintehty posteri odottikin jo putkilossa postissa noutoaan. Siitä se ajatus sitten lähti myös muuttaa työhuone jo nyt  pojan omaksi huoneeksi. Tämän taulun ympärille on niin helppo inspiroitua laittamaan pienen pojan huonetta ja voin kertoa, että siitä on tulossa supersöpö!

Olga Kovgarin löydät Instagramista @tittteicom -tilin takaa, käykää ihastumassa! Direct Maililla siellä onnistuu myös tuotteiden tilaaminen juuri teidän pienen nuppusen tiedoilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*Birthposter saatu.

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *