lastenvaatteet
9.11.2016

Kauneinta toppaa talveen

Kauneinta toppaa talveen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pomp de Luxin toppaa on taas meidän neidin talvessa ja täytyy kyllä sanoa, että oon tosi tyytyväinen haalarivalintaan jälleen. Tää on nyt toinen talvi peräkkäin kun päädyin Pompin toppapuvun tilaamaan, enkä kyllä kadu. Viime talven puku kesti ihan superhyvin päiväkotikäytössä, ja olisi ollut tänä talvena kuntonsa puolesta vielä ihan priimaa, mutta luonnollisesti oli jo liian pientä kokoa Milalle. Tänä syksynä ei oikeastaan edes tarvinnut kahta kertaa miettiä ostopäätöstä, etenkin kun kutsuilla näin tämän suloisen kuosin livenä. Puku on paitsi todella kaunis, on siinä myös kaikki ominaisuudet kohdillaan, eikä hintakaan kirpaissut kovaa lompakon puolelta.

Mila sai itse valita värin, eikä varmaan kukaan ylläty, että meidän tyttö pukeutuu tänä talvena vaaleanpunaiseen? Itse ihastuin lilaan haalariin, mutta täytyihän itse käyttäjän toiveita kuunnella. Toppahanskat on myös tänä vuonna täydellisen mätsäävät ja kombo täydentyy myös Pomp de Luxin asusteilla. Talvikengät pitäisi vielä metsästää, sillä viime vuoden versioihin ei enää villasukkaa kunnolla mahdu. Suosituksia saa siis jälleen heitellä? Soreleita oon vähän funtsinut…

Kuvat nappailin tänään aamupäivällä metsän siimeksessä. Tänne meille päin on satanut lunta ihan hurjasti päivän aikana ja Mila on aivan innoissaan. Voi kumpa tää olisi se pysyvä lumi jo ja saataisiin se valkea joulukin tänä vuonna!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Onpa söpö kuosi!! Ja kaunis neiti!!

Koskakohan pompin -50% alet alkaa?!? Viime vuonna ostin sieltä softshell setin ja sitäkin voin suositella!!

Mukavaa vkonloppua!!

Essi

Toi kuosi ihastutti kyllä heti! ja Mila on kyllä <3

Aleja mäkin odotan, mutta mitään hajua ei oo. Ilmeisesti ne ei niistä hirveesti pidä ennakkoon ääntä. Softshelliä mä oon nyt pari kautta miettinyt ja ollut tosi lähellä tilata, mutta aina perääntynyt. Pitäsköhän nyt kevääks hankkia 🙂

Kiitos ja samaa sinne <3

Instan puolelta jo bongasin teidän metsäkuvan ja heti oli pakko jatkaa pompin sivuille! Haalaria en tosin tilannut, meillä nimittäin vielä menee molemmat edellisen talven haalarit vielä ja yksi isompi haalarikin löytyy jemmasta..

Kenkäostoksille meidänkin on mentävä joulun jälkeen, villasukat ei enää mahdu kenkiin. Arauto Rapin kengistä tykkään kovasti, ne ovat todella lämpimät ja laadukkaat, mutta hinta tulee kyllä vastaan.. Varmaan päädytään johonkin merkkiin, mitä tutusta kenkäkaupasta suositellaan.

Essi

Mä en uskalla Pompin sivuilla enää käydä ennen aleja, siellä kun tuntuisi aina olevan jotain uutta tilattavaa Milalle :DDDDD

Toi kenkähomma on kyllä kinkkinen, meilläkin mentiin viime talvi ihan Reiman loskareilla ja pakkasilla sinne laitettiin vaan lisäksi villasukkaa.. hyvin pärjäsi ja hyvin kesti, eikä niillä tainnut olla hintaa kuin about 30e. 🙂

Kivan näköinen haalari ja kauniin värinen! Meillä on ollut lapsilla aina toppabootseina ihan perus mustat Kuomat ja niissä on varpaat pysyneet lämpöisinä.

Essi

Tuo väri on kyllä nätti, vähän pelottaa onko kuinka arka. Hei mä oon unohtanut Kuomat kokonaan 😀 Ehkä ne ois meillekin hyvät!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *