PERHELIFESTYLE JA LAPSET
8.11.2016

Nenäpäivä & klassikkorulla

Nenäpäivä & klassikkorulla

Kaupallisessa yhteistyössä K-Ruoan kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAnenapaiva4Nenäpäivä lähestyy ja tänä vuonna sitä vietetään jo kymmenettä vuotta peräkkäin. Upea juttu! Sain haasteen osallistua päivään myös omalta osaltani blogissa ja eipä tarvinnut kauaa pohtia lähtisinkö mukaan. Nenäpäivä-kampanjalla tehdään tärkeää työtä kehitysmaiden lasten hyväksi ja jos siinä työssä voi olla avuksi edes vähän, se kannattaa! Kerronkin teille seuraavaksi helpon ja herkullisen tavan osallistua päivään…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAnenapaiva2 Tein yhtenä päivänä jauheliha-munakasrullan lounaaksi, joka on muuten K-ruoka-lehden virallinen Nenäpäivä-resepti. Klassikkorulla valmistui helposti K-kaupan Nenäpäivän kampanjatuotteilla ja siinä samalla ostoskoria kasaillessa pääsin jo auttamaan kehitysmaiden lapsia. Jokaisesta Nenäpäivä-tuotteen hinnasta nimittäin lahjoitetaan osuus tämän vuoden keräykseen. Suolaista munakasrullaa testattiin meillä ekaa, muttei todellakaan viimeistä kertaa. Suosittelen siis isosti teitäkin kokeilemaan ja samalla osallistumaan Nenäpäivään! Jälkkäriksi voi leipoa vielä makean Nenäpäivä-unelmatortun, johon resepti löytyy myös tuoreimmasta K-Ruoka-lehdestä.

nenapaiva3nenapaiva

Jos Nenäpäivä-speksit eivät ole vielä hallussa, niin lyhyesti kiteytettynä Nenäpäivä on Nenäpäivä-säätiön järjestämä kampanja, joka hankkii varoja maailman lasten auttamiseksi.

Vuodesta 2007 alkaen sadat päiväkodit, koulut, julkisuudenhenkilöt, yritykset, harrastusporukat, urheiluseurat ja yksityishenkilöt ovat osallistuneet Nenäpäivään keräämällä varoja järjestöjen työhön. Nenäpäivän haave on Suomi, jossa jokainen auttaisi maailman lapsia saavuttamaan ihmisarvoisen elämän. Keräystuotoilla edistetään muun muassa lasten oikeuksia, terveyttä, hyvinvointia, koulutusta ja turvallisuutta esimerkiksi Afrikassa, Etelä- ja Väli-Amerikassa sekä Aasiassa. Suomalaisten tekemien lahjoitusten avulla Nenäpäivän toiminnassa mukana olevat järjestöt ovatkin saaneet aikaan jo merkittäviä tuloksia lasten hyväksi. Työstä ovat hyötyneet lasten lisäksi myös  perheet ja ympäröivät yhteisöt.

Tänä vuonna Nenäpäivä-kampanja on 27.10-13.11.2016 ja varsinaista Nenäpäivää vietetään 11.11, eli tulevana perjantaina. Sillon YLE:ltä tulee myös ihan huikea Nenäpäivän liveshow, jota isännöivät maan kirkkaimmat tähdet kuten Robin, joka on erityisen kova juttu meillä tällä hetkellä. Pylly kannattaa siis liimata ehdottomasti telkkarin eteen perjantaina!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me kaikki voidaan olla mukana Nenäpäivässä ja tekemässä tästä maailmasta parempaa paikkaa kaikille lapsille. Osallistu sinäkin ja tehdään yhdessä hyvää! Täältä pääset tsekkaamaan kuinka voit tukea keräystä K-kauppojen Nenäpäivä-tempausten ja tuotteiden avulla. Ei muuta kun nenät päähän ja klassikkorullia leipomaan!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Miksei koskaan suomalaisille lapsille tai vaikka vähävaraisille perheille tehdä tällasia keräyksiä? Ihmetyttää suuresti että laitetaan rahoja muihin maihin, vaikka omassa maassakin on huonoissa oloissa eläviä lapsia ja nuoria..

Essi

Ihan samanlailla järjestöt tekee joka päivä töitä myös Suomen lasten hyväksi 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *