reseptit
4.11.2016

Puuron jämät smoothieen?

Puuron jämät smoothieen?

Follow my blog with Bloglovin

Mä en oo koskaan osannut keittää oikeaa määrää kaurapuuroa. Lähes poikkeuksetta sitä riittäisi naapureille myös silloin kun oon keittovuorossa. No onneksi joku ihana teistä vinkkasi kommenttiboxissa joskus, että kaurapuuron jämät kannattaa käyttää seuraavana päivänä smoothien sekaan. Muutama lusikallinen puuroa tekee smoothiesta aikamoisen aamupalapommin, jolla pärjää pitkälle päivään. Koostumuksesta tulee myös superihana, niin pehmeä ja samettinen, mausta puhumattakaan! Plus mikä parasta, meidän puurohävikit on pienentyneet selkeästi! Iso iso kiitos siis sulle joka tän vinkkivitosen silloin joku aika sitten jaoit kanssani!OLYMPUS DIGITAL CAMERAPuurojämät sopii oikeastaan kaikenlaisiin pirtelöihin. Tai ainakin sillä periaattella jos ajattelee, että mikä sopisi puuron lisäkkeeksi, niin  sopii myös näihin puurosmoothieihin. Nyt jaan teille meidän lempparin, mutta kannattaa lisätä reilusti nestettä, jos smoothien haluaa juoda eikä syödä lusikalla, kuten meillä käy aika usein.

Kaurapuuro-smoothie (1-2 annosta)

1prk rahkaa

3 reilua lusikkaa kylmää kaurapuuroa

1 banaani

1prk ananasta mehuineen

1-2dl nestettä (vesi, maito..mikä nyt sopii just sun makuun)

Suosittelen kyllä jokaista kokeilemaan tätä puurokikkaa, jos ei aiemmin ole. Tää mullisti melkein mun maailman! 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noelin iltarytmi alkaa selkeästi pikkuhiljaa löytyä, ja ai vitsi musta on kivaa, että nyt alkaa taas löytyä aikaa ja jaksamista blogillekin enemmän. Tää antaa energiaa niin paljon arkeen! Tulevissa postauksissa on mm. tulossa mun omia kuulumisia, arkisafkoja, lastenvaate ja -tarvikeasiaa, sisustusjuttuja ja ihan just hei alkaa jouluhömpötyskin! + blogin 4v synttäreitä unohtamatta, joten pysykää kuulolla!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Kommentit

Mun vinkkinä on, että puuronjämät voi sekoittaa myös banaanilettutaikinaan 🙂

Essi

Hei tän oonkin joskus jo kuullutkin, mutta ei oo tullut testattua! Joten kiitos muistutuksesta, tän aamun puurot menee lettuihin huomenna 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *