Oma elämä
3.11.2016

Instamonth 10/12

Instamonth 10/12

lokakuu_2016Marraskuuta mennään jo toista päivää, mutta kuitenkin perinteiseen kuunvaihteen tapaan palataan katsastamaan vielä menneen kuun menot Instan silmin!

1 . Kuu aloitettiin fiilistelemällä vastasyntyneen nykerön kuvaa. Tässä Noelilla on ikää tasan vuorokausi, ja ollaan juuri tultu kotiin. 2. Tätä sisustushittiä vastaan taistelin yli kaksi vuotta, mutta sitten kuitenkin taivuin sen hankkimaan – on se Stringi vaan ihana meidänkin kodissa! 3. #pelkkäälovee 4. Korvapuustipäivää vietettiin heti kuun alkuun!

lokakuu0000000 5. Hitaat arkiaamut ja syysaurinko oli lokakuun parhaimpia juttuja ehdottomasti!lokakuu_2016_1 6. Kuinka SÖPÖJÄ! Lindexin syysuutuudet ihastutti täysiä. 7. 2kuisen neuvolas ja hyvin kasvanut jäbä + suloisin neuvolakortti Oot niin ihana-kuorilla! 8. Noelin ristiäiskakku oli niin kaunis! 9. YOU ARE!lokakuu000000 10. Päivittäin sitä vaan miettii, että miten sitä onkaan saanut jotain noin söpöä ja täydellistä aikaan!lokakuu_2 11. Instassa arvottiin ihana Love to Dream-kapalopussi. Tässä kuussa tulossa taas useampaan otteeseen jotain kivaa instaseuraajille joten kannattaa olla kuulolla! 12. Meiän hienohelma ♥ 13. Noiden kahden yhteys, ja kuinka tärkeitä ne on jo toisilleen. Tota sisaruussuhteen kehittymistä on niin ihana seurata! 14. Meidän makkarissa, siitä voisikin tehdä seuraavaksi koti kurkkaus-postauksen!lokakuu_2016_3 15. Mun profiilista löytyy myös mahtava alekoodi kotimaisen Fitwood-yrityksen nettikauppaan. Kotimaisesta puusta valmistettuja liikuntavälineitä kotiin, eikö kuulostakin hyvältä? Ja hei sopii vielä sisustukseenkin! 16.  Äitiys on parasta! 17.  Seesteinen kahvihetki? NOOOT, aamukahvi kylmänä on  sääntö eikä poikkeus tässä talossa! 18. Nuo silmät, ihan oikeasti!!!lokakuu00000 19. Älä kulta kasva noin hurjaa vauhtia. Kaksi kuukautta, ja ihan pian täyttyy jo kolmas.lokakuu_2016_4 20. Tää tyyppi on huikee! 21. Juhlatyylillä käytiin  lokakuussa mm. yhdet kaverisynttärit. 22. Pieni herrasmieskin oli tyylillä, ja syy meidän myöhästelyyn löytyy bodysta! 😀 23. Väsynyt vauva, mutta niin on äitikin! On aamuja jolloin tulitikut silmiin olis aika jees juttu, kun silmä luppaa väkisin, eikä edes pannu kahvia jeesi.lokakuu0000 24. Myös täällä on koettu suurta rakkautta tätä kirjaa kohtaan. Oot niin ihana – vauvakirja* on just niin mahtava mitä sitä hehkutetaan. Iso suositus, meillä tää lähtee vielä tilaukseen Milallekin ja aiotaan siirtä hänenkin vauvamuistot samanlaisiin kansiin kuin veljellään.lokakuu_2016_5 25. Smoothie of the day! 26. Lokakuun aamut ja aamupalat kynttilänvalossa! 27. Kansallinen imetysviikko koettiin ja elettiin myös. Siitä juttua oli niin Instassa kuin blogissakin! 28.  Lemppareista lempparein – tässä kuvassa on rakkaus.lokakuu000 29. Jos erilaiset vauvalahjat tai sisustusjutut vauvanhuoneeseen kiinnostaa, niin suosittelen tsekkaamaan @titttteicom Instagramissa. Tää norjalainen taidokas suunnitelija tekee käsin näitä postereita ja  miten ihana lastenhuoneen yksityiskohta tuo onkaan!lokakuu_2016_6 30. Wannabe-viherpeukalo yrittää jälleen, tällä kertaa Peikonlehden kanssa. Saa nähdä kuinka monta viikkoa tää selviää mun hoivissa… 31. Meidän auringot. 32. Pieni karhunpoikanen uudessa pipossaan. 33. Lokakuun lempileikit – muovailuvahat on vaan niin superkova juttu just nyt!lokakuu00 34. Kaupunkiretket bussilla on Milan  lemppari juttuja. Perjantai onkin monesti se päivä kun me hengaillaan keskustassa, käydään lounaalla ja kierrellään kauppoja. Kiva viikonlopun aloitus!lokakuu0 35. Lokakuun lopulla tää tyyppi oppi syömään tuttia! Ehdoton tähtihetki tän äidin elämässä 😀lokakuu_2016_7

36… Ja kuun loppua vietettiin tietysti karmivissa merkeissä – lasten HALLOWEEN ♥

Marraskuu alkoi lumisissa merkeissä ainakin täällä meillä päin. Tulispa tuo valkea peite mahdollisimman pian pysyvästi ulos. Mila oli niin innoissaan kun illalla käytiin ihmettelemässä lumisadetta ja tehtiin ekat lumienkelitkin pihaan.

Meidän menoja pääsette seuraamaa Instagramissa @essipieces, klikatkaa seurantaan jos ei vielä ole 🙂

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

kiitos:-)

Moikka, Ihania kuvia:-)Rakastan blogisi:-)
Missä ostitte tuo kaunis Tv taso?

Essi

Hei Anna, ja kiitos <3 Mukava että tykkäät kuvista ja blogista. Taso on Ikean Bestå-mallistoa, kaksi kaappia vierekkäin 🙂

Moikka! En ookkaan aijemmin tainnut jättää kommenttia vaikka jonkin aikaa jo blogiasi lukenut ja yhdyn edellisiin, ihania kuvia sulla instassa ja tosi kivoja ja ajattelemaan saavia postauksia blogissa 🙂 meillä samanikäinen pieni tyttö kun teidän suloinen poika, niin ”ajankohtaisia” asioita itsellekkin 🙂 <3 Oon kuullut paljon kehuja tosta oot niin ihana-vauvakirjasta, mutten kertaakaan sen tarkempaa kertomusta mitä se sitten oikeesti sisältää? Mikä siitä tekee niin ihanan? Olisi kiva kuulla tarkemmin ja vaikka nähdä vähän millanen se on, mikäli asiaa pystyy avaamaan paljastamatta liikaa omaa tekelettään (jollei halua 🙂 ). Jos se on niin ihana mitä hehkutetaan niin minäkin haluan sen, mutten tällä hetkellä oikein tiedä mitä ostan jos ostan, hahah 😀 Ihanaa viikonloppua!

Olipa kaunis postaus ja muutenkin ihailen kovasti kuvia joita otat 🙂 Täytyy myöntää, että sun blogia lukiessa vauvakuume alkaa hiipiä ❤️☺️

Essi

Voi kiitos Vilma, kiva kuulla 🙂 ..se vauvakuume voi olla aika petollinen, kun täällä vauva on just nyt aika vallitseva juttu 😀 <3

Ihania kuvia! <3 olisi kiva kuulla myös sinun voinnistasi enemmän, miten itse koet että olet palautunut, miten palautuminen ylitpäätään lähti käyntiin, onko erilaista kun Milan synnytyksen jälkeen jne. Itsellä toisen lapsen laskettu aika lähenee ja ajatukset pyörii jo mielessä..

Essi

Kiitos mia tästä kommentista <3 ihana kun joku kysyy siellä puolella mun vointia ja fiiliksiä. Täytyy kirjoitella siitäkin puolesta enemmän, ja juuri julkaisinkin postauksen jossa vähän niitä ei niin kivoja juttuja näistä ekoista vauvakuukausista purin 🙂 Sen verran voin tähän kirjoittaa, että toisaalta palautuminen on mennyt aika samanlailla kun Milan synnytyksestä, mutta raskauskilot on kyllä tiukemmin nyt kiinni.. mutta pikkuhiljaa, niistä on turha ottaa stressiä, vaikka tietysti peilikuva ei nyt niin mielytäkään.. näitä juttuja ehtii sitten myöhemminkin työstää!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *