JUHLAT & TAPAHTUMAT
30.10.2016

Halloween 2016

Halloween 2016

Nyt tulee sellanen kuvapläjäys meidän tän illan paardeista että! Juhlittiin meillä lasten halloweenit, ja vitsi miten kivat juhlat saatiin aikaan porukalla. Suunniteltiin näitä tyttöjen kanssa muutama viikko, ja sovittiin, että tän vuoden kemut pidetään meillä. Mä tosin irtisanouduin heti alkuun loihtimasta koko kattausta itekseen, joten halloweenjuhlat järkättiin nyyttärityyliin. Se toimikin tosi hyvin, eikä mun tarvinnut itekseen stressata kaikesta tarjottavasta.

halloween00halloween5 halloween6 halloween1 Evelina toi supersöpön tai ällön kakun (miten sen nyt sitten kukakin näkee :D), Laura mandariini”kurpitsoja” ja suklaata, Melina feta-tomaattipiirakan ja Katriina haamukuppikakkuja. Me leivottiin eilen Milan kanssa sitten mokkapaloja ja katoin pöytään vielä halloween aiheisia karkkeja, poppareita ja sipsiä, sekä aikuisille Mellun piirakan kaveriksi tomaatti-mozzarella salaattia. Herkkuja oli aikalailla joka lähtöön ja kyllä sen taas kuuli juhlien loppumetreillä, kun  reilu puolitusinaa lasta riekkuu sokeripäissään… halloween2 halloween11 halloween8 halloween7 Juhlien koristeluosuus jäi kuitenkin luonnollisesti mun vastuulle ja aluksi ajattelin, että mennään tällä kertaa tosi simppelisti ja vähäeleisesti. Kuitenkin parin viikon aikana ehti taas mieli muuttua ja suunnitelmia tupsahdella päähän. Kokonaisuus oli just sellainen mitä halusinkin, ja tunnelma sopivan lapsekkaan pelottava. Suuri osa koristeista* ja kattaustarvikkeista* saatiin juhliin jälleen monipuolisesta juhlaverkkokaupasta Juhlahumua.fi. Sieltä löytyy juhlaan kuin juhlaan vaikka mitä ihanaa. Kaupasta on tullut vuosien mittaan ihan oma luottokumppani, mitä tulee juhlien järkkäilyyn. Asiakapalvelu on mitä parhainta ja toimituksetkin supernopeita, suosittelen! halloween3 halloween0 halloweenNyt on kyllä jotenkin niin hyvä mieli näiden kemujen jälkeen. Kaikilla oli niin kivaa. Tuo yllä oleva lapsiporukka on jo niin tuttu toisilleen, että äitien kesken tänään  ääneen iloittiin sitä, miten hienosti leikit yhdessä sujuu. Olihan tää jo kolmas Halloween yhdessä! Niin äideillä kuin lapsilla – tästä on tainnut tulla meidän porukalla jo ihan oikea perinne, vaikka me Milan kanssa viime vuosi missattiinkin vesirokon takia. Mutta vitsi tyypit – te ootte tärkeitä ja ehdottomasti bloggaamisen  elämään tuoma paras asia! ♥ halloween12 halloween4 halloween10

Ensi Halloweenia odotellessa… paitsi hei, nyt voikin sitten aloittaa pikkujoulujen suunnittelun! Mites siellä, juhlittiinko jo Halloweenia, vai onko kemuja tiedossa vasta ensi viikolla?

*merkityt tuotteet saatu blogin kautta

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oi wautsi, onpa olleet ihanat juhlat! Nyyttärit on todellakin hyvä idea, niin mekin tehtiin tänä vuonna! Tuo teidän örvelökakku on kyllä ihan mahtava! 😀

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *