KOTI & SISUSTUS
24.10.2016

Kaunein lastenhuone?

Kaunein lastenhuone?

milasroom milasroom7 milasroom4 milasroom9milasroom6 milasroom2

Kaksplussan sivuilla on käynnissä äänestys kauneimmasta lastenhuoneesta. 18 bloggaajan lastenhuoneen joukosta löytyy myös meidän Milan huone, joten jos tykkäätte pastellisesta pienen tytön valtakunnasta käykäähän antamassa ääni meille TÄSTÄ! Ollaan tosi iloisia jokaisesta äänestä 🙂

Parhaillaan täällä aloitellaan myös Noelin huoneen laittoa! Vitsi miten kivaa päästä sisustamaan vuorostaan huonetta pienelle pojalle. Supersankari-juttuja, sinistä ja harmaata ainakin ja AUTOMATTO on must! Projektin etenmisestä ja suunnitelmista luvassa myös postausta piakkoin.

Mahtavaa lokakuun viimeistä viikkoa! Aika uskomatonta että ensi viikolla eletään jo marraskuuta…

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Hei! Kiinnostaa myös mistä vuodekatos on ostettu? Ihana!!!

Niin sepä se, mä ainakin tykkäsin tosi paljon automatosta ja sellaisesta isosta parkkitalosta pienenä. Kyllähän sitä kannattaa vähän tutkailla ajatuksiaan ja miettiä tuleeko vahingossa ”unohdettua” jotain lelukategorioita, värejä yms tytön tai pojan kohdalla koska ajattelee kapeasti tyttöjen ja poikien juttuja (joitahan periaattessa ei tarvitsisi edes olla, on vaan lasten juttuja). Ja vastaavasti voi miettiä että tuleeko vahingossa vähän työnnettyä tai kannustettua johonkin suuntaan joka heijastaa totuttua ajatusmallia ja odotuksia, sekä luo pienelle lapselle kuvaa siitä mistä hänen on sukupuolensa puolesta soveliasta pitää. Nämä jutut on aika paljon nyt tapetilla ja niitä on mun mielestä ihan mielenkiintoista pohtia… 🙂 On tosi surullista lukea että jotkut pojat eivät kehtaa vaikka päiväkodissa pitää pinkkejä vaatteita vaikka kotona haluavat niissä kulkea.

Osaisitko yhtään avata että miksi teet noin suuren eron tytön ja pojan huoneen välillä? On hieman (eikä edes ihan hieman :)) asenteellista ajatella, että nyt kun teillä on poika, niin voit ostaa automaton… Jos ne on susta siistejä niin mikä esti hankkimasta Milalle sellaista? Hän olisi saattanut innostua kovastikin siitä.

Eikö pienelle lapselle joka ei osaa itse vielä ilmaista mielipidettään voisi ostaa tasaisesti juttuja jotka vanhanaikaisesti kategorisoidaan jomman kumman sukupuolen jutuiksi ja katsoa sitten myöhemmin mitkä värit ja jutut lasta miellytti sen sijaan että lähtökohtaisesti hankkii pojalle supersankaritavaraa ja tytölle leikkikeittiön?

Essi

Suoraan sanottuna ei koskaan tullut mieleen hankkia automattoa Milan huoneeseen 😀 Milalle hankittiin 1-v lahjaksi potkuauto, joten ei meillä mitenkään hankita pelkästään tytölle tyttöjen juttuja ja pojalle poikien. Mutta Noelin huoneeseen luultavasti kyllä tulee sinistä väritykseen ja poikamaisia juttujakin, eikä siinä mun mielestä ole mitään väärää. Sitten kun poika osaa toivoa tiettyjä juttuja itse, niin sitten toimitaan myös niiden mukaan. Milan huone on vaaleanpunainen koska tyttö niin toivoi. Samoin tyttö on itse toivonut 2v lahjaksi oman keittiön ja senhän sai. 🙂

On kyllä ihana prinsessahuone! Tästä sain monta kivaa vinkkiä meillä pian muuton myötä alkavaan prinsessahuone projektiin. Oli myös pakko tulla vihdoin kommentoimaan, meidän kuopuksilla on nimittäin sama syntymäpäivä. Onkin ollut ihana seurata, miten teillä kasvetaan, samalla kun seuraa oman pikkuisensa kasvua 🙂 Ainiin ja ääni Milalle käyty antamassa!

Niin kaunis pienen tytön huone! Kertoisitko mistä tuo ihana katosverho on ostettu? Itsekkin olen jo jonkin aikaa havitellut tuollaista ?

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *