PERHELIFESTYLE JA LAPSET
18.10.2016

Helpoin tapa huijata lapsi syömään mitä vain

Helpoin tapa huijata lapsi syömään mitä vain

Kuka ikinä keksikään smoothien, niin sille tyypille olen kyllä ikuisesti kiitollinen. Meillä helpoin tapa saada Mila syömään oikeastaan mitä vaan, on sujauttaa se blenderiin ja tehdä siitä smoothie. Kaikki vihreä, inhokkimarjat ja hedelmät mistä Mila ei pelkiltään pitäisi, menee kyllä kurkusta alas, kun sen vain pistää miellyttävään muotoon ja mielellään pillillä juotavaksi. Tänään taisi taas löytyä  meidän molempien tyttöjen uusi lempismoothie ja reseptin saatte myös te!

smoothie0

Viherhedelmäsmoothie (1-2 hengelle)

1 banaani

pikkunippu babypinaattia

pari isohkoa lehtikaalin lehteä

1/2 prk ananasta ja purkin mehu

1/2 avocadoa

1/2 prk maitorahkaa

Jos tykkää, niin tälläisenään smoothiesta tulee aika tymäkkää tavaraa, mutta jos notkempaa haluaa niin kannattaa lisätä vielä loraus maitoa tai vaikka vettä. Sitten eikun herkuttelemaan, ja maistui tosiaan meillä myös toooosi hyvin Milalle. Olisi kuulema pitänyt tehdä tupla-annos, kun oli niin hyvää!

smoothie1 smoothie

Mun piti alunperin tänään postata kansainvälisestä imetysviikosta ja meidän imetyshommista siinä samassa, mutta lasten nukutushommat venyi pahemman kerran. Täällä on nyt vähän taisteltu tuon uhmiksen kanssa unta vastaan ja tämän seurauksena esikoinen nukkuu tässä sohvalla pää mun kainalossa. Postauksen pariin pääsin vasta äsken, joten siirretään painavammat asiat toiseen päivään suosiolla. Nyt nappaan Milan syliin ja painellaan makkariin poikien viereen nukkumaan.  Aamulla mummi ja pappa tuleekin ekaa kertaa lastenvahdiksi, kun mulla on vihdoin ja viimein jälkitarkastus. Jännää!

Nyt hyvää yötä myös sinne ♥

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Hei mikä on se ihana vaalea tarjoitin joka näkyy sun uusimmassa instakuvassa kynttilöiden alla? ?

Essi

Oon saanut sen ystävältä lahjaksi, se on sellainen marmorilaatta oikeastaan 🙂 Yhtään en tiedä mistä sellaisia saisi hankittua.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *