PERHELIFESTYLE JA LAPSET
8.9.2016

Newborn -kuvausten kulisseissa

Newborn -kuvausten kulisseissa

helia6helia helia3 helia1 helia7 helia8 helia4 helia5helia2

Pari viikkoa sitten oli aika jännä päivä. Pakattiin koko bändi autoon ja huristeltiin kohti Kouvolaa, sillä niinkuin jo aiemmin kerroin meidän tuore pikkumies oli kutsuttu Helia Photographyyn kuvattavaksi. Eka pidempi automatka vähän jännitti hippasen vajaa kaksiviikkoisen vauvan kanssa, mutta kaikki sujuikin ihan superhyvin ja molemmat lapset nukkuivatkin lähes koko matkat. Oltiin vielä niin ajoissa perillä, että ehdittiin käydä rauhassa syömässä ja pyörimässä kauppakeskus Veturissa ennen kuvaussessiota. Täytyy vain toivoa, että reissuilu on jatkossakin yhtä iisiä näiden kanssa!

Pienen tsombailun jälkeen Kouvolan keskustassa löydettiin myös perille studiolle, jossa oli muuttorumba juuri alkanut. Studio oli hurmaava ja tulevasta muutosta huolimatta puitteet oli mitä suloisimmat näiden pienten ihmisten kuvaamiseen ja rekvisiittaa löytyi ihan jokaiseen makuun. Helianna otti meidät iloisesti vastaan ja heti ensihetkestä huomasi miten oikeassa duunissa tuo nainen on. Alettiin lähes suorilta kuvaushommiin vauvan sopivasti nukahdettua ja Niko ja Mila ulkoistettiin alkuun viettämään isi-tytäraikaa kahvilaan ja puistoon. Helianna otti vauvan käsittelyynsä, ja mä oikeastaan vaan ihailin seuraavat pari tuntia kun he työskentelivät yhdessä. On nimittäin ihan käsittämätöntä, miten Helianna tulee juttuun vauvojen kanssa. Miten hän osaakin käsitellä vauvoja ja ikuistaa heidät juuri niin suloisina kuin ovat. Meidänkin jäbä pysyi unessa kuvausten aikana jos jonkinlaisilla hyssyttelyillä, hieronnoilla ja hyräilyillä. Noi kikat Helianna muuten vois opettaa tännekin, sillä vauva ei enää nukahda kuin tissille… Lopuksi otettiin vielä kuvia vauvasta mun ja Nikon kanssa. Mila ei uhmailuiltaan sisaruskuvaan suostunut edes lahjomalla, mutta jospa siskosta ja veljestä saisi joskus myöhemmin ihania yhteiskuvia vielä.

Tälläinen kuvapainotteinen sneak peek meidän kuvauspäivään. Newborn-kuvaus oli ihana kokemus, ja vähän kyllä harmittaa että Milan kanssa ei hoksattu käydä. Heliannan tyyliä ja taitoa ei voi liikaa kehua, sillä tiedän, että saadaan pojasta juuri sellaiset kuvat mitä toivottiinkin. Ollaan nyt pari kuvaa nähty (ne oli superIHANIA!), ja en malttaisi odottaa koko pakettia! Tänään hain muuten postista ehkä suloisimmat ristiäiskutsut, jotka on myös Heliannan käsialaa. Niistä kuitenkin pian lisää muiden ristiäisvalmistelujuttujen kanssa!

Kuinka moni on käynyt vauvan kanssa kuvattavana ja saitteko sellaiset kuvat mitä toivoittekin?

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Ihana postaus ja voi vitsit miten söpö teidän nyytti on -nuo pikkuruiset varpaat <3 Harmi, ettei tajuttu poikien kanssa aikanaan käydä kuvauksessa!

Ohi aiheen, mutta osaatko sanoa mikä lattia teillä on kodissanne? 🙂

Me käytiin viime viikolla Heliannalla kuvattavana uusissa tiloissa, ja en malttaisi odottaa lopputulosta! Olen kyllä täysin samaa mieltä, siinä on nainen oikeassa ammatissa, ja tiedän saavani juuri sellaisia kuvia kuin toivonkin!

Voi miten ihanan näköistä, saatte varmasti ihanat kuvat <3 Mekin käytiin esikoisen kanssa kuvauksissa sillä haluttiin muistot tuosta tärkeästä ajasta. Me käytiin Susanna Hynysellä kuvauksissa Vantaalla, ja saatiin maailman kauneimmat kuvat muistoksi.

Meni kylmät väreet jo näistä ’behind the scenes’-kuvista. Oih ja voih miten kaunis on tuore, pieni elämä! Ja sit pienet tirautukset tähän väliin, kun mun vauva on jo niin iiiiii-sooooo yhyy. 😉 😀

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *