PERHELIFESTYLE JA LAPSET
31.8.2016

Isosisko

Isosisko

murut2 murut1murut3murut

Yksi ilta kuului tuoreen isosiskon suusta lause – ”äiti vie pikkuveli takaisin sairaalaan, mä en jaksa sitä enää.”. Siinä vaiheessa meni vähän jauhot suuhun niin äitillä, että isillä. Valtavan hyvin Mila on nimittäin ottanut isot isosiskon saappaat vastaan, eikä mustasukkaisuutta ole kertaakaan kohdistettu vauvaan. Uuteen pikkutyyppiin vaatii kuitenkin totuttelua. Sehän on selvää. Tuollaisen kolmeveen elämässä tää tilanne on suorastaan mullistava. Vaikka pikkuveikka on maailman rakkain ja ihanin, on se myös tosi ärsyttävä ajoittain kun vie niin ison osan nykyään etenkin mun huomiosta ja ajasta mikä oli aiemmin yksinomaan Milan. Niin ja osaa veli kuulema myös huutaa niin lujaa että siskon korviin sattuu.

Ei tässä kuitenkaan voi olla kuin ylpeä. Tuo miniäiti on myös jo ihan älyttömän reipas apulainen, hakee vaipan kodinhoitohuoneesta, peittelee veljen kehtoon ja tarjoaa tuttia turhankin innokkaasti joka välissä kun vauva päästää pienenkin inahduksen. Mun sydän pakahtuu päivittäin ainakin sata kertaa kun isosisko suukottaa ja silittää veljeään ja kertoo että ”pikkuveli on mun lakas ja tälkee.”. Vaikka välillä kiukuttaa, on veli jo maailman tärkein siskolleen. ♥

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Siis aivan syötävän suloinen poika teillä! Todella kaunis vauva! Nauttikaa hänestä! Mun pojasta tuli isoveli vähän aika sitten. Aluksi oli hieman mustasukkainen, mutta nyt on todella ylpeä isoveli.

Onpa söpö poika <3 ja Mila tietenki myös!! Täällä jo vähän jännittää tulevan isosiskon suhtautuminen tammikuussa syntyvään vauvaan..:D sillon tytöllä ikää pikkusen yli 2v

Ihania kuvia ♡ Niinhän se menee isommankin lapsen elämässä, välillä sisarus on maailman ärsyttävin mutta silti niin rakas. Onhan se 3 vuotiaalle iso mullistus kun yhtäkkiä äidin ja isin huomio on jaettava. Meilläkin tämä olisi edessä vuoden vaihteessa mutta vielä ainakin esikoinen odottaa vauvaa innolla ja kyselee milloin se vauva oikein syntyy 🙂

Pakko muuten ostaa meidänkin poika tulokkaalle nuo housut, aivan täydellisen väriset!

Mukava lukea miten Mila suhtautuu vauvaan, ilmeisen hienosti mennyt! 🙂 suunnitella baby nro.2, joten kiinnostaa kovasti tämä aihe. Tuleva isoveli (toivottavasti) täyttää kohta kolme, eli jos vauvahommat onnistaa ikäeroa tulisi vähän enemmän kuin teidän lapsilla. Ekaa kertaa kommentoin, vaikka oon alusta asti seurannut 🙂 ihana blogi, yks lemppareista!

Kannattaa pitää isosiskoa silmällä.meillä 3,5 v nipisti vauvaa jalasta ku katoin kauempaa,ei tiennyt et huomasin..ja yks päivä laitto helmimassaa vauvan suuhun.onneksi sain sen pois. Sisko ei ole ollut mustasukkainen, mut kaipaa se kokeilee kaikkea.

Voih <3 Mun ei kannattas lukee näitä ennen työpäivää 😀 Niin suloiset kuvat <3 Ja ihan ymmärrettävää, että välillä isosiskoa myös ärsyttää, kun huomiota vie paljon pikkuveli, mutta niinhän sen kuuluukin vähän osoittaa mieltä sen puolelesta 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *