PERHELIFESTYLE JA LAPSET
16.8.2016

HÄN ON TÄÄLLÄ – 120816 ♥

HÄN ON TÄÄLLÄ – 120816 ♥

Ihana pieni poikamme on vihdoin täällä! Hän syntyi viime viikon perjantaina 12.8, ja synnytys meni oikein nappiin käynnistelyistä huolimatta. Pääsimme kotiin opettelemaan elämää nelistään jo heti lauantaina. Koko perhe on ihan suunnattoman onnellinen ja sekaisin suorastaan tuosta pienestä ihmeestä. Mila on ottanut pikkuveikan odotetusti hyvin rakastavasti vastaan – hoivaa, höpöttää, halaa ja pussailee jatkuvasti. Onhan vauva kyllä niin ihana, suloinen ja itse rauhallisuus, ettei tätä vauvakuplan taianomaisuutta edes oikein osaa sanoin kuvailla. Täällä päivät ovat nyt menneet vauvantuoksun huumassa uuteen tyyppiin tutustuessa ja totutellessa uusiin kuvioihin.

Me siis jatketaan täällä näiden ihanien päivien nauttimista nelistään, mutta ihan pian pikkuhiljaa tässä aktivoidutaan täällä bloginkin puolella. Ekoista päivistä ja synnytyksestäkin tuun kirjoittamaan ihan pikapuoliin…mutta nyt mä nappaan tuon ihanimman käärön kainalooni ja tuijotellaan hetki toisiamme ennen kuin uni kutsuu ♥

 

HESHER

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Lämpimät onnittelut suloisesta perheenjäsenestä! <3 Voi juku, tuntuu että vastahan meidänkin pikkuinen tuhisi noissa tutunnäköisissä peitteissä, vaikka kohta noista maagisen ihanista ensihetkistä on jo 10 kk…

Ihanaa vauva-arkea sinne ja muista nauttia joka hetkestä! 🙂

Paljon onnea koko perheelle ? niin suloinen vauva <3

Hurjan paljon onnea! Hän on aivan ihana <3
Tiia

Paljon onnea pienestä! Vaikutatte niin ihanalta/tavalliselta perheeltä, ja blogiasi on niin mukava seurata. Kaikkea hyvää teille 🙂

Hurjasti onnea pikkuisesta! <3

Oi onnea! Ihana miniläinen teillä! Nauttikaa vauva-arjesta ja hurjasti voimia!

Onnea koko perheelle! Nauttikaa vauva-ajasta♡

Paljon onnea koko perheelle! Oon seurannut tiiviisti sun blogia nyt, kun meidän kakkosen laskettu oli vaan kuukausi (25.8) teidän jälkeen…mutta hauska sattuma että meilläkin synnyttiin 12.8:D ihania päiviä sinne!

Paljon onnea! Itse suloisuus 🙂

Onneksi olkoon pienestä pojasta! Arvasin syntymäpäivän näköjään oikein 🙂 Meille syntyi myös pitkän odotuksen jälkeen poika, joka on nyt vähän yli 3-viikkoa vanha. Onko Milalla havaittavissa vielä mitään mustasukkaisuutta? Meillä 4v isosisko on ollut välillä vähän mustis. Vauva on ihana ja sitä paijataan ja rakastetaan, mutta äiti ja isi on kyl välillä ääliöitä ja se näytetään tottelemattomuudella ja raivoamisella.

Onnea suloisen pienokaisen johdosta! <3 olenkin käynyt useaan kertaan tsekkailemassa että jokojoko vauva on syntynyt 🙂 Ihania vauvanhuuruisia päiviä koko perheelle!

Onnea! Hän on suloinen <3

Onnea kovasti koko perheelle! 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *