JUHLAT & TAPAHTUMAT
8.8.2016

Suloiset pienen tytön teekutsut

Suloiset pienen tytön teekutsut

Vitsi miten paljon nyt just tällä hetkellä harmittaa, kuinka blogiin ei ole energiaa panostaa juuri ollenkaan. Tiedän, että jokainen teistä siellä kyllä ymmärtää, mutta kun itsellä olisi kova polte postata vaikka joka päivä. Iltaisin Milan nukkumaan mentyä ei vaan jaksa kuin tuijottaa Netflixiä ja koneen avaaminen on ihan super vaikeaa. Tää tahti tuskin tulee muuttumaan vauvan saapuessa taloon, mutta olen kyllä miettinyt, että voisihan sitä näinä tulevina kuukausina ”keventää” postauksia enemmän kuvapainoitteisiksi. Ehkä se vauva-aika on muutenkin ihana tallettaa tällä tavoin muistoihin ja onhan se parempi muutenkin kuin ihan kuollut blogi – vai mitä?

Tälläinen kevyt kuvapainotteinen postaus tulee myös tässä. Aivan ihanaa inspiraatiota on nyt lastenjuhliin tarjolla! Vietettiin eilen nimittäin Milan kanssa suloinen iltapäivä juhlien 4-vuotiasta kaunotarta teekutsujen merkeissä. Hetkiä-blogista monelle tutun Katriinan luona oli laitettu paikat ja tarjoilut viimeisen päälle, koti oli täynnä kukkia, perhosia ja teekutsu-teema oli elämys meille aikuisillekin. Saati sitten lapsille, sillä juhlien ohjelmaan kuului mm. perhosten etsintää aarrekartan avulla sankari Nean johdolla, ja jokaista juhlijaa odotti palkinnoksi pieni yllätyspussi.

Katsokaapa kuvia, pääsette kurkkimaan tunnelmaa ja ihastumaan itsekin!

 

teekutsut6 teekutsut5 teekutsut3 teekutsut7 teekutsut2 teekutsut1 teekutsut4 teekutsut

P.S. Kommentteihin vastailen mahdollisimman pian, mutta viivettä kyllä nyt tulee olemaan. Pahoittelut teille siitä, ja kiitos kun maltatte. ♥ Täällä alkaa tuntumaan tää odotus jo aika loputtomalta, mutta torstai on tuloillaan onneksi jo kovaa vauhtia!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Nyt löytyy lisää kuvia ja herkkujen ohjeet taas munkin blogista! Hui! http://hetkiablog.blogspot.fi

Kiitos Essi käynnistä ja ihanaa vauvahuuma teidän perheelle. Toivottavasti päästään pian ihailemaan pientä prinssiä. <3

Heippa! Kommenttini ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, vaan blogiisi ylipäätään. Siis aivan valloittava blogi! Ihania kuvia ja juttuja 🙂 Täällä rupesin ahmimaan postauksiasi tuntikaupalla 😀 Erityisesti olen kiinnostunut lapsillenne tulevasta ikäerosta. Meidän typy nyt 1v 3kk, ja pieni vauvakuume nostaa päätään. Arjen sujumiseksi olen kuitenkin ajatellut vähän hölläillä. Kerro sitten miten teillä sujuu 3v:n ja vauvelin kanssa. Ihanaa loppuodotusta ja ekoja hetkiä vauvan kanssa 🙂

Ehdottomasti kuvapainoitteisia postauksia, kun et jaksa kirjoitella 🙂 tsemppiä hirveästi!

Aivan ihanan näköiset teekutsut! 🙂 tunnen sun tuskan odotuksen suhteen! Meidän esikoinen syntyi toukokuussa 2015 ja käynnistettiin viikoilla 42+1. Ne oli kyllä elämäni pisimmät päivät ja viikot! Tsemppiä loppurutistukseen,kohta saatte käärön syliin.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *