Oma elämä
2.8.2016

Instamonth 7/12

Instamonth 7/12

Moikat tiistaihin! Elokuu pyörähti eilen käyntiin, ja niinpä on aika taas kerrata vielä heinäkuu läpi instakuvien kautta. Ihan uskomatonta, että kesä alkaa taas jo vedelle viimeisiään… ja meidän vauvakin se vain köllöttelee edelleen tyytyväisenä masussa! Onneksi ei tullut ostettua valmiiksi kuin yhdet pienet shortsit ja shortsipuku – hyvä jos kertaalleen edes päälle ehtivät! No mutta, käydään pidemmittä jorinoitta kuvien kimppuun, sillä niitä on PALJON heinäkuulta!

heinäkuu_2016

1. Heinäkuu aloitettiin fiilistelemällä ylläriylläri tulevaa pientä. Eipä saatu tuhisijaa heinäkuun puolella tuonne suloiseen koppaan uneksimaan. 2. FlowerPower. 3. Masu senkun kasvoi ja pyöristyi! 4. Iltasnäksiä ja raskaushimoja sieltä terveellisemmästä päästä.heinäkuu_2016_6 5. Beben isomummin vuoro hurahtaa poikavauvan tamineisiin, aivan ihana yllätyspaketti piristi yhtä heinäkuun sadepäivää.

heinäkuu_2016_1 6. Meidän isopieni reipas tyttö muutti omaan huoneeseensa nukkumaan! 7. ..ja on vielä niin superylpeä itsekin, kun saa nukkua isojen tyttöjen sängyssä! 8. Viikonlopun startti – F R I D A Y ♥ 9. Smoothie morning!heinäkuu_2016_7 10. Isosiskon huoneessa ♥

heinäkuu_2016_2

11. Voi kun tuolloin oltiin vielä niin varmoja, että jäbä tulisi jo pian. Eipä sitten tullutkaan! 12. Heinäkuussa pyykattiin ahkerasti vauvanvaatteita… ja shoppailtiinkin niitä ehkä hieman… 13. Tuttuja fiiliksiä? Raskaana pää on välillä niiin pehmeä, että hohhoijaa! 14. Lettukestit – kuuluu kesään!heinäkuu_2016_8 15. Vauvamuisteloita kesältä 2013, Mila oli niin pieni, helppo ja superihana vauva ♥

heinäkuu_2016_3 16. Sairaalakassikin tuli pakattua ilmeisen hyvissä ajoin. 17. Kesän eka hupireissu Tuurin Miljoona Tivoliin. Elokuussa pitäis ehtiä vielä Muumimaailmaan! 18. Kesäruokien kesäruokaa – kesäkeitto. 19. Vielä viimeisistäkin viikoista on onneksi osattu myös nauttia!

heinäkuu_2016_4 20. Hitaat kesäaamut on ehkä parasta mitä tiedän, ja vielä tässä seurassa. 21. Vauvan hoitonurkka vihdoin saatiin myös valmiiksi. 22. Vadelmanlehtitee – höpöhöpöä vai oikea apu? Sehän nähdään pian miten tää oma lipittely vaikuttaa sitten synnytykseen. 23. Isomummin 80vee kekkereillä aika huikeissa maisemissa.

heinäkuu_2016_9 24. Pesä odottaa asukkiaan.

heinäkuu_2016_5 25. Fiilistelyä viimeisen raskausviikon alettua ennen laskettua. 26. Niitä väsyneimpiä päiviä. 27. Kyllä kesä on ihmisen parasta aikaa, se näkyy niin lapsissakin! 28. Kun kotiutumisvaatteita ei osaa päättää, pitää mukaan pakata vähän extraa.

heinäkuu_2016_10

29. Mahtava kesäilta, mitä parhaimmassa seurassa! #ystävät 30. Heinäkuun lopun malttamatonta odotusta, niin se heinävauva muuttui elovauvaksi.

Huomenna luvassa ainakin pikaisia kuulumisia blogiin, joten pysykäähän kuulolla! Ja nyt kantsii muuten klikkailla @essipieces seurantaan Instassa, sillä sinne luultavasti ekana tippuu kuulumisia, jos tässä piankin päästään hakemaan vauvaa kotiin.

Kivaa elokuun ekaa viikkoa kaikille!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *