PERHELIFESTYLE JA LAPSET
18.7.2016

LOPPURASKAUDEN FIILIKSIÄ

LOPPURASKAUDEN FIILIKSIÄ

38. raskausviikko taputeltiin virallisesti jo lauantaina. Nyt eletään siis jo tokaa vikaa viikkoa ennen laskettua, niin käsittämättömältä kuin se tuntuukin. Nää tän hetken fiilikset on kyllä jäätävän ristiriitaiset. Toisaalta olisin valmis luopumaan masusta vaivoineen samantien ja ottamaan syleilyyn sen rakkauskäärön mikä on luvassa pian, mutta toisaalta nautin myös näistä kesäpäivistä suunnattomasti ennen vauva-arjen alkua. Siksipä myös blogi on päivittynyt nyt melko harvakseltaan, fiilisten ja jaksamisen mukaan. Perheaika ja puhdas oma aika on priorisoitu nyt etusijalle, ja muista jutuista ei suostuta just nyt ottamaan stressin pisaraakaan. Tää aika on jotain niin ainutkertaista, että siitä on pakko ottaa kaikki irti. Sitähän saatetaan olla jopa raskaana viimeisiä viikkoja ikinä, joten sitäkin suuremmalla syyllä tästä on kaikesta huolimatta yritettävä nauttia nyt kun voi!

Lauantaina meidän piti suunnata vielä Tampereelle kesäreissulle Särkänniemeen ja yöksi hotelliin. Reissulle ei kuitenkaan uskallettu lähteä, sillä perjantaina mulla oli todella kummallinen olo. Vatsa oli sekaisin, väsymys oli jotain älytöntä ja oksetti, sen päivän luultiin jo, että lähtö olisi jo nurkan takana. Mutta eipä tässä, yhtenä kappaleena tosiaan edelleen mennään, eikä mitään ennakoivia oloja ole perjantain jälkeen ollut. Satunnaisia harjoitus polttoja vain. Silti aika luottavaisin mielin ollaan, että heinäkuisena meidän poika syntyy ja paria viikkoa pidempään ei tarvitse enää kärvistellä. Tosin nyt kun sen ”sanoo” ääneen, mennään taas varmasti heittämällä yli ja ohi lasketun…

38.viikko38viikko0 38viikko00

Sairaalakassin sain valmiiksi viikonloppuna. Pari pikkujuttua sinne täytyy tosin vielä lisätä, kunhan vain ehtii ja muistaa, mutta luulisin että kaikki oikeasti tärkeä on jo mukana. Voisinkin joku päivä postata vielä kassin sisällöstä vielä! Muutenkin kaikki alkaa olla valmista, enää vauva puuttuu. Se näkyykin aikalailla just nyt koko meidän perheen moodissa. Mila oli pari iltaa sitten ehkä maailman suloisin kysyessään – ”Äiti, milloin oikein pikkuveli syntyy? Mä oon odottanut jo niiiiiiiiin kauan.” ♥

Niinkuin sanoin, nyt blogi saattaa olla hiljaisempi, mutta pyrin postaamaan vielä tässä ainakin lupaamiani raskaus- ja vauvahankintapostauksia pois alta. Ja saattaahan olla, että jaksamista ja intoa tulee tässä vielä ennen h-hetkä jostain lisääkin, mutta fiilispohjalta mennään. Toivottavasti ymmärrätte ja pysytte mukana laiskemmasta postailusta huolimatta!

Niin ja hei, Instgram päivittyy lähes päivittäin, joten jos nää jännät viikot haluaa jännittää meidän kanssa, niin kantsii laittaa @essipieces seurantaan. Samoin Snapchatti samalla käyttäjätunnuksella!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Tsemppiä! Odottavan aika on välillä niin pitkä..
Meillä ovat molemmat syntyneet samoilla viikoilla (39+5) ja vielä samana viikonpäivänäkin! Vaikka kuopus on jo 1,5 vee niin muistan vieläkin kuin eilisen päivän ne viimeiset hetket mahan kanssa, on se vaan jotain niin maagista! Fiilistelin mahaa vielä synnytyssupistuksissakin 🙂

Essi

Kiitos Elina <3 Se todella on! Huhuh, aika hauska sattuma käynyt kyllä teidän lapsien kohdalla!
Joo kyllä täälläkin toisaalta on jo valmiiksi ikävä näitä liikkeitä, mutta kyllä sen vauvan jo tosi mielelläni sylin puolelle ottaisin 🙂

Tsemppiä viimeisiin viikkoihin ja synnytykseen 🙂 tässähän alkaa itselle jo tulemaan hiukkasen vauvakuumetta 8D

Essi

Kiitos <3 hahaa siltä on ehkä vaikea välttyä kun näitä vauvajuttuja lukee – itsellä on taipumus samaan!

Tsemppiä odotuksen loppumetreille!
Tuo kaunis harmaa kassi osui silmaan, minka merkkinen/mista mahtaisi loytya? Iloista kesan jatkoa!

Essi

Hoitolaukku on Elodie Detailsin Gilted Grey – malliltaan. Löytyy ainakin Lekmerin ja Elloksen valikoimasta 🙂

Kiitos tsempeistä ja kivaa kesää sinnekin <3

Täällä kans uusi ja ensimmäistä lastaan odottava lukija, jolla myös kiinnostaa valtavasti kaikki hankinnat lapselle ja esimerkiksi juurikin vinkit sairaalakassin sisällöstä. Kaikki on niin uutta ja ihmeellistä että ei meinaa perässä pysyä. Lastentarvikeliikkeissä tuntee lähinnä olonsa tyhmäksi kun jokaiseen asiaan tuntuu tarvitsevan apua! Joten mielelläni lukisin sinun vinkkejä vielä lisää. 🙂

Hirmuisesti tsemppiä loppu raskauteen ja toivotaan että kaikki menee juuri niin kuin olette toivoneet.<3

Essi

Tervetuloa Laura lukemaan <3 Täytyy tuo sairaalakassi-postaus pistää tulille heti, että varmasti ehtii ennen kun lähtö tulee 🙂 Hankinnoistakin tulee varmasti juttua pikkuhiljaa, ehkä enemmän sitten kun vauva on syntynyt jo, joten pysy kuulolla!

Kiitos kovasti, tsempit tulee varmasti tarpeen vielä <3

Jännittäviä aikoja 🙂 Itse olen vasta 25 viikolla. Täällä siis uudehko lukijasi, olen pysytellyt taustalla hiljaisena 🙂
Mutta huomasin tuon tyynyn viimeisessä kuvassa. Kyseessä siis jonkinlainen nukkumis- ja imetystyyny? Minkä merkkinen ja onko hintansa väärti?

Essi

Onnea odotukseen sinne <3 ennen kuin huomaatkaan niin nää jännät viikot on jo käsillä!

Joo se on Doomoon Buddy imetystyyny, ja on ollut korvaamaton apu mulle jo nyt raskausaikana. Oon nukkunut se kainalossa jo useamman viikon – aivan ihana ja todellakin tarpeellinen ainakin täällä ollut.

Tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdyt jatkossakin <3

Meillä poika tuli 38+4, ihan yllättäen. ? ja nyt se on jo yli 4kk!! Aika juoksee!
mikä tuon kassin merkki on?

Essi

Täällä onkin tänään tuo 38+4, eikä mitään merkkejä 😀 Voi että, se vauva-aika menee niin nopeaa, että ärsyttää jo ihan ennakkoon…

Kassi on Elodie Detailsin, ja talvella arvoin Instassa samanmoisen Lekmerin kanssa yhteistyössä. Sieltä ja Ellokselta saa tilattua ainakin edelleen 🙂

Sairaalakassi postaus kiinnostaisi kovasti, kun itselläkin kohta edessä sen pakkaaminen ?

Essi

Noniin, täytyypä pistää se sitten toteutukseen samantien että ehtii 🙂

Tsemppiä viimesiin viikkoihin!
Kohta teillä on siellä pikkuveli sylissä <3
Tiia

Tiedän niin noi fiilikset! Täällä laskettuaika meni jo viime viikonloppuna ja edelleen odotellaan.. nyt rv 40+3. No onneksi tietää että viimeistään ensi viikolla vauva on täällä ! ? Tsemppiä loppuviikoille !

Essi

Ihana että meitä on samassa veneessä useampia <3 toivottavasti saatte siellä pian pienen jo sylin puolelle! Kiitos tsempeistä, ja takaisin myös sinne loppurutistukseen!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *