PERHELIFESTYLE JA LAPSET
12.7.2016

Suunnitelmissa newbornkuvaukset

Suunnitelmissa newbornkuvaukset

essille_07essille_000 details0 essille_0000 essille_00000essille_00

Jos ei näiden kuvien myötä nouse vauvakuume, niin ei sitten millään. Katsokaa nyt noita suloisuuksia! ♥

Meidän piti otattaa jo Milasta newbornkuvat, mutta silloin kaikki meni niin hujauksessa, etenkin tuo vastasyntyneen aika, että homma unohtui ja sekös näin jälkikäteen harmittaa. Nyt kuvat on olleet suunnitteilla jo pidemmän aikaa, sillä supertaitava vauva- ja raskauskuvaaja Helianna otti muhun yhteyttä jo alkuvuodesta ja ehdotti kuvauksia. Raskautta ei ikävä kyllä saada taltioitua aikatauluongelmien takia, mutta peukut pystyyn, että päästään vauvan kanssa Heliannan kuvattavaksi. Tuollaisia aarteita on pakko saada omiin arkistoihinkin ja jospa siinä samalla saataisiin meistä heti ekat perhekuvatkin kun meitä on jo neljä!

Helianna on muuten varmasti teille monelle tuttu täältä blogimaailmasta, ja hän on sittemmin siirtynyt täysin valokuvaushommiin. Mä olen ihaillut hänen kuviaan jo ihan blogiajoilta alkaen, eikä kyllä yhtään yllätä miten suosituiksi Helia Photography on pienessä ajassa jo yltänyt. Kuvaustyyli, hempeys ja esteettisyys joita joka kuvasta löytyy, iskee muhun todella kovaa. Käykää tutustumassa TÄÄLLÄ jos (ja KUN!) ihastuitte Heliannan otoksiin, sieltä pääsette varailemaan myös omia aikoja, joita muuten on tosi hintsusti jäljellä tälle vuodelle.

Oletteko te otattaneet pienokaisistanne kuvia vastasyntyneinä? Minkä ikäisinä?

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Ai että miten ihania nuo kuvat. Meidän pienokaisesta on räpsitty kuvia vain kotioloissa, vaikka olisihan ammattilaisen ottamia kuvia ollut myös ihana saada. Näin jälkikäteen voin kuitenkin todeta ettei onneksi ollut mitään kuvausaikaa varattuna sillä pojan kasvoihin ilmestyi reipas määrä näppylöitä jo pari päivää kotiutumisen jälkeen ja kasvot kukkivat enemmän ja vähemmän noin 1,5 kk ikään asti. Valokuvaamoon mennään sitten vasta 1 v-kuvauksiin.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *