Oma elämä
1.7.2016

Instamonth 6/12

Instamonth 6/12

Kesäkuu oli ja meni, ja heinäkuu on nyt virallisesti startattu! Oikeasti aika hurjaa, että vuodesta 2016 on jo puolet takana. Sitäkin hurjempaa, että tässä kuussa on meidän toisen vauvan laskettu jo! En kyllä kestä, ihanan kamalaa vauhtia tuo aika on alkanut juosta viime vuosina. Onko siellä sama fiilis?

Kesäkuu oli myös aika vilkas Instassa ja tästä katsauksesta taitaakin tulla aikamoinen maratooni, joten hypätäänhän samantien kuvien ja fiilisten pariin.

kesäkuu_2016 1. Kesäkuun ekana lensi talviturkki pienen vesipedon päältä. 2. Äitiyslomaan valmistautumista ja Toisenlaiset äidit-maratooni – vaatihan se snäppiselfien. 3. Terassilla edistytään kun sohvaryhmä saatiin vihdoin paketista ulos. 4. Perjantai on Paras!kesäkuu_20160 5. Vaaleanpunainen vaihtui 3-vuotiaalla minttuun – ehkä suloisin synttärimekko!

kesäkuu_20161 6. Baby Shower Suprise – on mulla vaan maailman parhaita ystäviä ♥ 7. Kesän lempparimesta – meidän terassi. 8. Retki Nokkakiveen, eikä muuten ollut kesän vika retki! 9. TRUE!kesäkuu_201600 10. Milan synttärikattausta – jätskiä ja pastellivärejä ♥

kesäkuu_20162 11. #huulipunavallankumous 12. Rauhallinen aamu ihan yksin, tekee välillä niin hyvää! 13. Grilliananas-halloumisalaatti, tän kesän lemppari. 14. Sankareista se rakkain, Mila 3vee ♥kesäkuu_2016000 15. Synttärijuttuja ja Minna Bakesin suloisimmat keksit.

kesäkuu20163 16. Tasan 40 päivää jäljellä ♥ 17. Popin kesäalet yllätti ja rakastuin niin tuohon ihanaan turkoosiin! 18. Vähän vielä neidin juhlahumua, olipa ihanat juhlat! 19. #lifemotto

kesäkuu_20164 20. Päiväkodille, tädeille ja kavereille sanottiin ainakin pariksi kuukaudeksi heipat, ja pitihän hoitajille pienet muistamisetkin viedä kiitokseksi ekasta hoitovuodesta. 21. Lomatyyppi. 22. Juhannushommia mökillä, yhtä pientä veneilijää ei juurikaan jännittänyt. 23. Juhannustoivotukset instakavereille!kesäkuu_20165 24. Koska sä oot mun loppuelämän #juhannusheila ♥ 25. Kesäkaverit. 26. Virallisena synttäripäivänä sankarille maistui välipala vesileikkien lomassa. 27. No nam mikä kesäherkku!kesäkuu_201601 28. Kolmen vuoden takaisia fiiliksiä, ja tän astisen elämän ihmeellisin ja taian omaisin aamu. ♥kesäkuu_20166 29. K E S Ä. 30. Malttamattomasti isosisko jo odottaa – ”pikkuveliiii, millon sä tuut?”. 31. Tavallista makeampi keskiviikko, Lilianin 5vee juhlat. 32. Päivätsufeet auringossa, kyllä se äitiysloma alkaa pikkuhiljaa maistua aika kivalta!kesäkuu_20160233. Kesäkuun loppuun loppui myös Nikon reissutyöt – me saatiin isi kotiin, ai että!

Heinäkuu on varmasti yhtä vilkas instakuukausi, ellei vilkkaampikin. Ainakin jos saadaan bebe maailmaan tässä kuussa, niin voin luvata että vauvakuvia tulee ihan kyllästymiseen saakka. Pistäkääpä siis @essipieces Instagramissa seurantaan jos ei vielä ole.,

Huomenna tulossa postaus vauvahankinnoista ja raskauskuulumisiakin! Nyt hyvää yötä ja kivaa viikonloppua kaikille ♥

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *