JUHLAT & TAPAHTUMAT
28.6.2016

Juhannus 2016 kuvina

Juhannus 2016 kuvina

juhannus10 juhannus5 juhannus1 juhannus juhannus2 juhannus7 juhannus4

Juhannus on nykyään melkein se hetki ja viikonloppu kun kesä tuntuu vasta kunnolla starttaavan. Näin se oli tänäkin vuonna. Oli ihana viettää ensimmäinen oikeasti kiireetön ja ohjelmaton viikonloppu perheen kesken rauhassa mökillä pitkästä pitkästä aikaa. Nauttia Suomen kesästä parhaimmillaan, rakkaimmasta seurasta, hyvästä ruoasta ja juomasta sekä rakentaa Milalle niitä ensimmäisiä juhannusperinteitä jotka neiti myös muistaa hieman pidempään. Rantasauna, vesipedon lailla järvessä lotraaminen, mansikkakakku, luonnon kukkien keräily mummille ja veneretki papan, enojen ja isin kanssa – nuo on varmasti sellaisia juttuja joita tulevatkin juhannukset tulee pitämään sisällään ja joista lapset innostuu täysiä vuosi toisensa jälkeen.

Ajattelin, että kuvia olisi läjäpäin tähän postaukseen, mutta toisin kävi. Alkaa nimittäin tän hetken työkalu, eli tuo pari vuotta vanha luottokamera vedellä selkeästi viimeisiään. Suurin osa juhannuksen kuvasadosta valottunut aivan oudosti ja tarkkuuskin ihan jotain jäätävää. Uutta kompaktia minijärkkäriä täytyisi siis alkaa tosissaan kartoittaa. Löytyykö sieltä kovia kamerasuosituksia heittää?

Toivottavasti teilläkin oli kiva juhannus ♥ …ja toivottavasti saadaan nauttia nyt näistä kesäkeleistä nyt paljon tulevina viikkoina!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *