JUHLAT & TAPAHTUMAT
23.6.2016

Kesälomalainen valmiina juhannukseen

Kesälomalainen valmiina juhannukseen

Nyt meidän perheen likat on viimein molemmat virallisesti lomalla! Isompi ollut jo vähän aikaa äitiyslomalla ja pienempi tän päivän jälkeen ekalla KESÄlomallaan. Päiväkodille, hoitotädeille ja kavereille nimittäin sanottiin heipat lähes kolmeksi kuukaudeksi kokonaan. Syksyllä sitten Milan on tarkoitus jatkaa hoidossa ”kerholaisena” parina päivänä viikossa. Mutta sitä ennen nautitaan kesästä täysillä ja rakennetaan ikimuistoinen eka kesäloma tälle murulle!

kesäloma3 kesäloma0

Alunperin mun koulun piti loppua vasta tällä viikolla ja siksi Milalle oli varattu hoitopäiviä tänne saakka. Milan mielen mukaan on sitten nää pari viikkoa käyty päiväkodissa vielä leikkimässä ja touhuamassa ja sillä aikaa mä oon hoidellut kotihommia ja muita rästijuttuja pois alta. Niin ja myös ihan rehellisesti nukkunut myös muutamat päiväunet, Mila ei nimittäin sellaisia hommia enää kotona harrasta.

Kesäloman alkamisen kunniaksi Mila ja me vanhemmat muistettiin ryhmän ihania hoitajia pienellä lahjalla ja kortilla. Ollaan oltu ihan supertyytyväisiä Milan päiväkotiin ja hoitoon yleensäkin tän ekan vuoden aikana. Tyttö viihtyy hoidossa tosi hyvin, ja kavereista on tullut todella tärkeitä tyyppejä jo tuon pienen ihmisen elämässä. Saa nähdä kuinka lomamoodiin sopeudutaan seuraavien viikkojen aikana, kun päiväkotiin ei enää aamulla riennetäkään totuttuun tapaan?

Myös Milaa odotti kotona pieni kesäloman aloittajais ylläri. Kävin tänään kaupungilla asioilla ja tsekkaamassa juhannuksen ekoja aleja. Monessa liikkeessä oli alet alkaneet jo isoillakin prosenteilla ja tein kyllä tosi kivoja löytöjä Milan vaatekaappiin. Näistä kasasin sitten Milaa odottamaan yllärikassin, jota tyttö purki intopinkeänä kotiin tullessaan. Illalla piti vielä saada uudet ”lomavaatteet” päälle, kun käväistiin mummilassa iltakahvilla. Vaikea varmaan arvata mitä huomenna aamulla pakataan mökkilaukkuun mukaan kun lähdetään juhannuksen viettoon…

kesäloma kesäloma1

Musta on ihana tehdä tälläisistä spesiaaleista päivistä lapselle vielä vähän erityisempiä pikkujutuilla. Päiväkodin jälkeen käytiin vielä kaupassa ja kerroin Milalle, että hän saisi tänään iltaruoaksi syödä mitä ikinä halusi – niinkuin näette, lautaselle päätyi mitäs muita kuin pinaattilettuja ja iltapalaksi valittiin mansikka Viilis. Nyt tuo pieni kesälomailainen on jo unilla ja niin valmiina aamulla starttaamaan juhannuksen mökkireissulle kuin vain voi olla! Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu mökkeilyä Nikon ja mun vanhempien mökeillä, hyvää ruokaa, saunomista ja rentoa yhdessäoloa. Toivottavasti kelitkin suosisi ja huomenna saataisiin tän sateen sijaan viettää aurinkoista mökkipäivää!

Mahtavaa juhannusta myös sinne kaikille ♥ Millaisia suunnitelmia teillä on tuleviksi päiviksi?

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Hah, meillä myös syötäisiin varmaan aina pinaattilättyjä jos olis mahdollista 😀 Ihana miltsi! Mä taputtelin just kahdeksan päivän työputken pakettiin, tää päivä ollaan kotosalla ja huomenna suunnataan maalle juhannuksen viettoon. 🙂 Ihanaa juhannusta teidän perheelle!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *