PERHELIFESTYLE JA LAPSET
21.6.2016

3-vuotiaan toivesynttärit

3-vuotiaan toivesynttärit

Lauantaina oli ihana päivä, silloin juhlittiin meidän tämän vuoden juhannusneitoa. Nyt on siis Milan syntymäpäivät vietetty jo ennakkoon, sillä ensi sunnuntaina tytöllä tulee plakkaariin jo 3 vuotta! Aika uskomatonta, kuinka nopeaa nämä vuodet ovat vierineet. Pienestä toukasta on kasvanut valloittava ja hyvin omatahtoinen neiti, joka on jo nyt hyvin vahvasti oma hauska persoonansa. Taakse jää nyt taaperovuodet ja tuleva neljäs vuosi on varmasti erityisen jännä, sillä astuttava olisi aika isoihin saappaisiin – isosiskon saappaisiin, jotka Mila jo kovasti haluaisi jalkaansa sovittaa.

MILANJUHLAT5 Vaikka itse rakastan suunnitella ja järkätä juhlia täysillä ja hyvin paljon oman pääni mukaan, niin tänä vuonna se oli erityisen ihanaa. Mila on nimittäin nyt ensi kertaa siinä iässä, että sankari osaa jo esittää toiveitaan syntymäpäiviä kohtaan. Viime vuonna jo mietin jätski-teemaisia juhlia, mutta silloin sama teema pyöri monien ystävien lastenjuhlissa, joten se unohdettiin. Tänä vuonna idea kaivettiin kuitenkin uudeelleen esiin, sillä jätski on Milan ihan ykkösherkku ja sopi myös hyvin tytön lempiväreihin täydellisesti. Sitä paitsi voiko jätskin, vaaleanpunaisen, mintun ja kullan yhdistelmällä mennä pahasti pieleen noin muutenkaan? Etenkin kun avuksi ilmoittautui jo alkuvuodesta Jyväskylän yksi taidoikkaimmista sokeritaikureista nimeltään Minna Bakes? No ei voi!MILANJUHLAT12 MILANJUHLAT8 MILANJUHLAT7 MILANJUHLAT2 Synttäreiden suunnittelu potkaistiin käyntiin Minnan avustuksella jo hyvissä ajoin ja olin suorastaan helpottunut, kun tiesin, ettei mun tarvitse tällä kertaa stressata tuntien leivontaurakasta itse. Minna suunnitteli teemaan ja väreihin sopivan kakun*, lisäksi valikoimasta löytyi suloiset Strawberry Milkshake ja Mint Choco Chip cupcaket* kuin suoraan juhliin sopiviksi ja lisäksi halusin vielä ehdottomasti lapsivieraille suunnatut Custom Sugar Cookiesit Milan nimellä ja tietysti sopivasti jätskitötterön mallisina. Sokeriöverit oli näillä herkuilla taattu jokaiselle vieraalle, ja ihastuksen huokauksiltakaan ei vältytty, sen verran myytyjä monet vieraista olivat, eikä suotta! Minna bakesin herkkujen lisäksi tarjolla oli myös Milan toiveesta pikkupizzoja, coctailvartaita, Raffel-sipsejä sekä tonnikalawrappipaloja.MILANJUHLAT1 MILANJUHLAT4 MILANJUHLAT3 MILANJUHLAT9 Juhlasuunnittelussa apuna oli tietysti myöskin mikäs muu kuin iki-ihana ja takuuvarma inspiraation lähde Pinterest. Siellä surffaillessa on välillä hieman vaikea pitää omista punaisista langoista kiinni, sillä ihania ideoita on liiaksikin asti! Suht simppelinä homma kuitenkin pidettiin, ja tälläkin kertaa luotin Juhlahumua -verkkokaupan valikoimaan kun pistin koristeita ja kattaustarvikkeita tilaukseen. Kaupan valikoimaan oli juuri saapunut vaaleanpunainen jäätelövalo* joka oli ihan must have herkkupöytään. Sen ympärille olikin helppo kasata loput koristeet, ilmapallot*, paperipillit*, pieni light box* ja pastelliset kertakäyttöastiat* lapsille. Viime vuoden 2-vee kemuilla meillä mentiin aikalailla samoilla värityksillä, joten osa koristeista pääsi uusiokäyttöön jo toiselle kierrokselle. Edellisen viikon baby showereista saamani ilmapallokimppu pääsi myös osaksi Milan juhlia ja synttäreitä edeltävänä iltana haettiin vielä Conffetista kultainen numeropallo ja muutama heliumpallo lisää viimeistelemään juhlatunnelmaa. MILANJUHLAT milanjuhlat00MILANJUHLAT10 MILANJUHLAT11

Vieraita meillä riitti koko päivän ajaksi. Ensin kävi meidän ystäviä lapsineen ja myöhemmin iltapäivällä kahviteltiin lähisukulaisten kanssa. Päivä meni supernopeaa, juhlat olivat onnistuneet ja pienen tytön näköiset. Illalla saikin peitellä nukkumaan hyvin väsyneen, mutta onnellisen sankarin hymyssä suin. Kiitos vielä jokaiselle päivään osallistuneelle ♥ Ootte tärkeitä Milalle ja koko meidän perheelle!

Moni siellä varmaan taas kerran pyörittelee silmiään ja miettii mielessään, että kuinka överiksi meni, mutta kertokaahan silti – mitäs tykkäsitte tämän vuoden Milan synttäreistä? Ja löytyykö sieltä kuinka monta muuta intohimoista juhlien järkkäilijää? Mä en tiedä pitäisikö mun edes tätä ääneen myöntää, mutta ketään tuskin edes yllättää, että täällä on alettu tänään jo suunnitella syksyn nimiäisiä pikkuhiljaa….

*-merkityt saatu blogin kautta

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Ihanaahan se on että juhlia laitetaan, varsinkin jos järjestäjä siitä tykkää! Itse kuulun myös niihin jotka juhlii kaikki muut paitsi omat juhlat isosti ja käytän paljon aikaa niiden suunnitteluun. Lasten syntymäpäivät on erityisen ihania, koska koristeet voivatkin olla vähän överit 🙂 kaunista oli ja herkut oli varmasti ihania! Paljon onnea sankarille ja tsemppiä viimeisiin viikkoihin <3

Eihän nää ollut yhtään överit 🙂 ite kanssa tykkään tosi paljon synttäreiden suunnittelusta, ja se suunnittelu ja askartelu alotetaankin monta kuukautta ennen juhlia. Tytöllä on ollut nyt viimeisimpänä Hello Kitty, Disney Prinsessat ja Frozen synttärit. Ja pojalla oli 1v synttärit vaaleansinisellä teemalla ja 2v juhlat työmaa-teemalla. Syksyllä onkin sitten pojan 3v synttärit ja poika haluaa ehdottomasti angry birds juhlat ? samalla vietetään pienemmän 1v juhlia, joten teemana on vauva änkkärit ja vihaiset änkkärit ?

Ei ollenkaan överiä ?mie oon ottanut ilon irti tytön synttärien suunnittelusta..vieläkun olen saanut toistaiseksi itse päättää ?…viime vuonna hempeiltiin lilansävyissä ja kaikki ilmapallotkin oli teemaan tarkoin valittu. Tänä vuonna taisin vetästä vieläkin överimmäksi kun kakkujakin oli lopulta kolmea lajia ja lisäksi kuppikakkuja,macaroneja ja suolaset päälle ? mut tärkeintä;juhlat oli meidän näköset,vieraat viihty ja tarjottavat maistu.Ensivuonna järkätään ekaa kertaa sitten kavereille omat juhlat ja sukulaisille omat.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *