KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
20.6.2016

Kesän herkullisin salaatti grilliananaksesta

Kesän herkullisin salaatti grilliananaksesta

Kaupallinen yhteistyö K-ruoan kanssa

Joko teillä on saatu grillikausi kunnolla käyntiin? Meillä tuohon hommaan vaikuttaa tosi paljon kelit. Sadesäällä harvoin grilli lämpiää, vaikka kuuluisa mainoslausekin sen sanoo, että aina on hyvä sää grillata. Harmittavan vähiin jää Suomen kesässä grilliruokailut, jos ainoastaan arskan paistaessa grilliruokaa kokataan, joten jospa sitä olosuhteiden pakosta innostuisi grillailemaan useammin vaikka taivaalta tulisikin vettä.

grilliananas4 grilliruokaUutta grilli-intoa on helppo löytää kokeilemalla jotakin uutta ja se taitaa olla meillä tämän kesän ruokateema. Pirkan uutuuksiin on ilmestynyt tänä kesänä oma vanha grillilemppari, nimittäin grilliananas. Valmiiksi kuorittu tuore ananas, joka on erittäin helppo kokattava, sillä sen voi heittää vaikka kokonaisena grilliin. Ai vitsi miten hyvää se on jo ihan sellaisenaankin, mutta niinkuin sanoin, oli siitä keksittävä jotain ihan uuttakin. Meidän grilli-iltoina ananas on nyt päätynyt pari kertaa salaattiin, nimittäin perinteisen halloumisalaatin sekaan mansikan ja rucolan kaveriksi. Vaikka itse sanonkin, niin tuo salaatti toimii törkeen hyvin ja entistä ruokaisammaksi aterian saa grillaamalla kylkeen vaikka broileria.

grilliananas2 grilliananas grilliananas0

GRILLIANANAS-HALLOUMISALAATTI

1 reilu puntti villirucolaa

tuoreita mansikoita maun mukaan

1pkt Pirkka halloumia

1pkt Pirkka Grilliananasta

kastikkeeksi Pirkka tummaa balsamietikkakastiketta

Valmistele salaattipohja, huuhtele rucolat ja paloittele mansikat. Viipaloi ananas renkaiksi ja halloumi sopivan paksuisiksi viipaleiksi. Grillaa kypsäksi ja mahdollisimman nätiksi paistopinta. Viimeistele salaatti ja kata pöytään samantien! Ananas ja halloumi on parhaimmillaan juuri grillistä tulleina. Lopuksi viimeistele annos balsamietikkakastikkeella ja mahdollisesti broilerin grillipihvillä. NAUTI! 

grilliananas1 grilliananas3

Halloumin ja grillihevien kombo on yksi omista lemppareista ja ne toimii keskenään loistavasti myös vartaissa. Ohje kannattaa kurkata TÄSTÄ ja tietty koko Pirkan grillihevi-perhe  TÄÄLTÄ.

Millaisia kesäruokalemppareita sieltä löytyy? Jakakaa ahkerasti omia suosikkeja kommenttiboxiin niin saadaan varmasti kaikki uusia herkkuja kokeiluun tänä kesänä!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *