lifestyle
12.6.2016

BABY SHOWER SUPRISE!

BABY SHOWER SUPRISE!

BABYSHOWER1 BABYSHOWER00 BABYSHOWER4 BABYSHOWER2 BABYSHOWER0BABYSHOWER5

Johan on ollut taas viikonloppu! Ehdoton kohokohta oli jymy-yllärinä mulle järkätyt baby showerit ystävien toimesta ja Nikon pienellä jeesillä. En osannut kyllä arvata lainkaan, yllätys oli täydellinen. Eilen päivällä olin vielä siinä luulossa, että ollaan menossa perheen kesken syömään kaupungille, mutta juuri ravintolan edessä tytöt kaappasikin mut mukaansa viettämään päivää. Olin ihan hieman huuli pyöreänä, että mitäs nyt? Ensin oli luvassa superjännä room escape -peli Jyväskylän Way Outissa, jonka jälkeen tie vei Revolutioniin syömään pitkään kaavan mukaan mitä parhaassa seurassa. Nuo rakkaat oli myös muistaneet mua upealla lahjalla, kukilla, kakulla ja ilmapallo-kimpulla kaiken muun lisäksi – mutta kaikista parasta oli kuitenkin pääsä viettämään kiireetöntä aikaa pitkästä aikaa tyttöjen kesken. Sitä olin toivonutkin, ja joku tarkka korvainen oli hyvin lukenut peliä. Tälläiset vähän erilaiset baby showerit oli todella hauskaa vaihtelua niille perinteisille vauvakutsuille!

Harmi vaan ettei läheskään kaikki päässeet paikalle, mutta olivat hengessä mukana. Korttia lukiessa tuli kieltämättä tippa linssiin, ystävät toiselta puolelta Suomea ja maailmaakin halusi ottaa osaa eiliseen, vaikka paikalle eivät päässeetkään. Kiitos vielä jokaiselle joka oli päivässä tavalla tai toisella mukana ♥ Oon superonnekas, että mulla on elämässä liuta noin upeita ystäviä ja naisia. Ootte parhaita!

Millaisia baby shower -ylläreitä teille on järkätty? Perinteisiä vai vähän erilaisia juhlia?

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Mulle kans viikko sit tehtiin ihan täysylläri. Olin menossa siskon kans jäätelölle kun päädyinkin 2 tunnin kasvohoitoon ja jalkahoitoon. Sieltä mua tultiinki hakemaan meille jossa odotti talo täynnä ystäviä ja syötävää ja vaippakakku! Oli kyllä ihan maailman paras ylläri enkä osannu kuvitellakaan saavani mitään babyshowereita, tää kuitenki meidän neljäs vauva eikä aiemmin oo koskaan järkätty tollasia 🙂
Ihanan näkönen ja kuulonen päivä myös sulla! 🙂

Essi

Oi kuulostaa kyllä ihanilta sunkin juhlat <3 ja odotus selkeesti palkittiin, vihdoin sait omat baby showerit!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *