ruoka & leivonta
7.6.2016

Arkisafkaa – kana-pestopasta

Arkisafkaa – kana-pestopasta

Arkisafkat on taas vähäksi aikaa unohtuneet. Nyt palataan kuitenkin niiden pariin, ja tarkoitus olisi kuvailla meidän perheen ruokia ja ruoanlaittoa taas aktiivisemmin. Nää simppelit ja nopeat arjen pelastajat kun tuntuu olevan aika toivottua sisältöä blogiin, joten saamanne pitää! Tällä kertaa jakoon tulee Milan tän hetken lempiruoka, viime viikkoina neiti on nimittäin toivonut ”tulista” kanapastaa about kerran viikkoon.

 

KANAPESTOPASTA

KANA-PESTOPASTA

300g maustamattomia broilerin fileesuikaleita

300g Fettucine tuorepastaa tai Tortelloni täytettyä tuorepastaa

4-5rkl vihreää pestoa

1-2 tomaattia

1 punasipuli

suolaa, pippuria ja chilijauhetta

Aloita kokkailu paistamalla kanasuikaleita, ja keitä samalla tuorepastaa keitinohjeen mukaan. Heitä kanan sekaan pieneksi siivuttu punasipuli ja mausta suikaleet chilijauheella, suolalla ja pippurilla. Kanan kypsyttyä lisää pannulle pesto ja kuutioidut tomaatit. Anna seoksen muhia hetki pannulla pienellä lämmöllä ja valuta sillä aikaa pastasta keitinvedet pois. Lisää kanapestoseos pastan sekaan, sekoita ja nauti pasta parmesanjuuston kera. Voin luvata, että vie kielen mennessään!

HUOM! Chilin muuten voi jättää aivan yhtä hyvin pois reseptistä, jos tulisuus pelottaa, se tuo tosiaan vähän potkua muuten aika lempeän makuiseen ruokaan.

kanapestopasta1

Kanapastoja meidän keittiössä on nähty useita eri variaatioita, mutta kana-pestopasta on ylivoimaisesti se kaikkien aikojen kokatuin. Tätä Niko kokkasi mulle mm. yksillä meidän ensitreffeillä, ja siitä asti se on kuulunut myös omiin lemppariruokiin.

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Pitkään aikaan ei ole tullut käytettyä pestoa ruoanlaitossa. Kiitos vinkistä! 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *