Oma elämä
2.6.2016

Instamonth 5/12

Instamonth 5/12

Kesäkuun tokaa jo eletään, ja täähän rupee olee jo enemmän sääntö kuin poikkeus, että Instamonth tulee hippasen viiveellä jo uuden kuun ollessa hyvässä vauhdissa. Nyt kun kesä on virallisesti täällä, on aika ottaa rennommin ja sitä alettiin jo hyvin harjoitella toukokuunkin puolella. Hetki siihen kyllä varmasti menee, että tajuaa, että tässä ihan todella ollaan jo kesäkuussa!

Toukokuu oli osaltaan myös hyvin hyvin hektistä ja stressaavaa aikaa, mutta niinkuin kuvista näette, on siihen mahtunut myös monen monta hauskaa ja ihanaa hetkeä. Hypätään hetkeksi vielä noihin muistamisen arvoisiin juttuihin…

toukokuu16 1. Vappua vietettiin brunssin merkeissä ystävien kanssa. 2. Myös tivolissa ehdittiin pyörähtää ja nauttia vappuhumusta perheenkin kesken. 3. Ystäviä ei koskaan voi nähdä liikaa, ja sen suhteen otettiin vähän jo itseä niskasta kiinni toukokuussa. Auringon paisteessa parhaassa seurassa lounasta – voiko olla parempaa tapaa viettää kesän ekoja päiviä? 4. Hienohelma lähdössä enojen 14vee synttäreille.

toukokuu16_5

5. Viimeinen kolmas starttasi!

toukokuu16_1

6. Äitienpäivää vietettiin ja instassa lähti myös kuvan kera onnittelut omalle mamalle. 7. Mun murut. 8. Kyllä kesästä nautitaan tänä vuonna ihan täysillä! 9. Tulokkaan eka oma laatikko alkaa täyttyä uhkaavasti, ehkä on jo aika raivata lisää tilaa?toukokuu16_6

10. Tätä menoa meidän pieni hukkuu vaatteisiin ekojen kuukausien aikana – mä oon superhuono vastustamaan näitä minivaatteita……toukokuu16_2 11. Lauantaina se jo aukeaa ekoille asiakkaille, Instassakin pääsee seuraamaan @40520GYM! 12. Voikukatkin voi olla maailman ihmeellisin juttu. 13. Kesän värit ja lakat siinä rivissä. 14. 3kymppiä viikkoja täynnä!toukokuu16_7 15. Viikonloppufiiliksissä!

toukokuu16_3 16. Kylpyhommat = lempihommat 17. Inspiroivan ja hyvän maanantain #quoteoftheday! 18. Parisuhdeaika ja pitkään nukuttu yö ja aamu tekee kerran vuodessa ihan hyvää. Suosittelen! 19. #lempimuoto meidän kotona  löytyy mm. tästä Aaltomaljasta joka saatiin tuparilahjaksi jo edesmenneeltä papaltani.

toukokuu16_8

20. Kuun lopulla meidän perheen supermies täytti jo 30!

toukokuu16_4

21. Kesäkarderoobia täydennettiin Milan toimesta, ja neiti valitsi aika kivoja juttuja ihan itse itselleen. 22. Leivottiin myös supermakeita Brookie-leivoksia, joko testasitte? 23. Ei malteta odottaa enää yhtään kun nähdään hänet, vitsi miten jännää onkaan miettiä – miltä meidän poika näyttääkään? Ihanalta, se jo tiedetään. 24. Suloisin korikehto* kannettiin jo makkariin. Menee täysin sisustukseen, ja eihän tota muutenkaan raaski varastossakaan säilöä!

Insta tulee olemaan entistäkin aktiivisempana varmasti nyt kesäaikaan, joten jos meidän menot ja meiningit kiinnostaa, niin pistäkää @essipieces seurantaan NYT! Niin ja Snappi myös, sieltä meidät löytää samalla nimimerkillä.

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Kiva lukeminen 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *