Oma elämä
1.6.2016

Vihdoin VALMIS!

Vihdoin VALMIS!

Ei sitä kyllä vielä ihan tajua, mutta vihdoin voin sanoa olevani VALMIS(tunut)! Vuosia sitten kesken jäänyt tutkinto on nyt suoritettu, ja olo on tosi tosi helpottunut ja tyytyväinen. Yksi ikuisuusprojekti on viety loppuun, ja vielä erinomaisilla arvosanoilla. Tästä ei oikeastaan enää fiilis voi parantua, tosin ehkä asteen pari sitten heinäkuun puolella kun paperit saapuvat lautakunnasta ja ovat ihan konkreettisesti kädessä. Saattaapi olla, että sitä voisi loppukesästä järkätä ihan jonkinmoiset pienenpienet valmistujaisetkin? Aika kivaa, ja mikä parasta tästä starttasi kesä ja loma, joka muuttuu ensi viikolla jo ÄITIYSlomaksi!

Nyt mä nautiskelen tästä fiiliksestä vielä hetken ennen unia ja ehkä yritän rentoutuakin hieman tän jännittävän päivän jäljiltä. Jotenkin tuntuu taas, että mennään ihan ylikierroksilla, mutta nythän tässä alkaa vihdoin olla aikaa ottaa vähän iisimmin!

Kivaa loppuviikkoa kaikille ♥

OPISKELU2.jpg

Avainsanat

Kommentit

Onneksi olkoon – ja tottakai saavutuksia saa ja pitää juhlia!! Että kemut vaan pystyyn, ei niitä juhlan aiheita koskaan ole liian usein 😉

Paljon onnea! Tosi ahkerasti rutistettu koulu valmiiksi! 🙂 Oikein ihmetellyt välillä, että miten sulla riittää energia kaikkeen, olet supernainen! 😉 Täällä juuri kouluun hakeminen käynnissä, yliopistoon olisi toiveena päästä luokanopettajaksi opiskelemaan. Siitä se aherrus vasta alkaa, jos sisään pääsee.

Essi

Kiitos kovasti 🙂 Välillä kyllä tuntuu ettei musta oo ollut mihinkään, ja epätoivokin on meinnanut iskeä kaiken kanssa, mutta niin se vaan sinnikkyys palkittiin. Tsemppiä sinne hurjasti kouluhakuihin, yliopistohommat on varmasti ihan oma juttunsa sitten. Huhuh! Täälläkin on itseasiassa jo vähän alkanut pohdinnat jospa sitä vielä tän toisen beben jälkeen lähtisi hakemaan kouluun ja jos hyvin käy, niin opiskelemaan AMK:hon… Mutta sitä on onneksi aikaa funtsia tässä ainakin seuraava vuosi 🙂

Jee, hyvä sä! Onnea! <3 nyt vaan stressi pois ja nauttiin kesästä ja loppuraskaudesta 🙂

Essi

Kiitos Tiia <3 Hetki siinä voi mennä, että osaa rauhoittua, mutta parhaani teen. Täytyy ottaa kaikki irti vielä tästä vähän rauhallisemmasta jaksosta 🙂 Sitten kun vauva syntyy menoakin on tuplasti varmasti 😀

Onnea ja mukavaa äitiyslomaa!

Essi

Kiitos, pysyisi kelit tälläisinä niin kyllä kelpaisi 🙂

Onnea valmistumisesta! 🙂

Onneksi olkoon, tuo on huikea fiilis!

Essi

Kiitos kovasti, on kyllä hyvä fiilis 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *